• 12 شهریور 1401 - 13:57

*#شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ بازدید سرزده مهندس علیپور نسب شهردار قیر از فضای سبز سطح شهر محمد رضا علیپورنسب شهردار قیر از فضای سبز بلوارها و بوستان های به صورت سرزده بازدید کرد. شهردار قیر طی بازدیدی که صبح امروز از فضای سبز شهر داشت بر تسریع در رفع مشکلات و ایرادات پارک‌ها و بوستان‌های شهری جهت […]

*#شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۶/۱۲

بازدید سرزده مهندس علیپور نسب شهردار قیر از فضای سبز سطح شهر

شهردار قیر طی بازدیدی که صبح امروز از فضای سبز شهر داشت بر تسریع در رفع مشکلات و ایرادات پارک‌ها و بوستان‌های شهری جهت استفاده عمومی و رفاه حال شهروندان تاکید کرد.

مهندس پاکاری مسئول فضای سبز شهری شهرداری قیر که در جریان این بازدید شهردار را همراهی می‌کرد برنامه‌های واحد فضای سبز شهرداری را در خصوص جامه عمل پوشاندن به دستورات و تاکیدات شهردارقیر را تشریح کرد و گفت:

با بهره‌گیری از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در فضای سبز شهرداری برای بهبود وضعیت بوستان‌ها و بلوار های شهر نهایت دقت و جدیت و تلاش خود را بکار خواهیم بست تا فضاهای تفریحی سالم و شادابی را برای شهروندان فراهم کرده باشیم.

# در تلاشیم که خدمات شایسته ای را به شهروندان ارائه کنیم

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر