• 13 مهر 1401 - 20:49
مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر

*# شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۷/۱۳ #خبر_کوتاه مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر     به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، شهردارقیر از احداث سرويس بهداشتي در محل پارک میرزا کوچک خان جنگلی خبر داد و گفت:به منظور تامین رفاه شهروندان گرامی،و استقبال آنان از حضور در اين پارک سرويس بهداشتي […]

*# شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۷/۱۳

#خبر_کوتاه

مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، شهردارقیر از احداث سرويس بهداشتي در محل پارک میرزا کوچک خان جنگلی خبر داد و گفت:به منظور تامین رفاه شهروندان گرامی،و استقبال آنان از حضور در اين پارک سرويس بهداشتي مناسب طراحي و در حال احداث می باشد.

محمد رضا علیپورنسب خاطر نشان كرد: به منظور گسترش خدمات عمومی و تامین دسترسی به سرویس های بهداشتی پاکیزه در پارک ها، عملیات اجرايي احداث سرویس بهداشتی در اين پارک نیز در حال اجرا می باشد.

وی ادامه داد: اهمیت توجه و پرداختن به موضوع سرویس بهداشتی از آن جهت است که اگر سرویس بهداشتی نباشد ، بحث سلامت هم از بین خواهد رفت، از این رو شهرداری در یک کار شهروند مدارانه اقدام به ساخت سرویس بهداشتی نموده است تا بتواند از این طریق در راستای رفاه حال شهروندان قدمی موثر بر دارد.

| خدمت به شهروندان افتخار ما

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر