• امروز : پنج شنبه - ۱۰ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Thursday - 1 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

مراسم عزاداری آخر ماه صفر الاحزان با حضور مردم و مسئولین در شهر لار برگزار شد

• 05 مهر 1401 - 18:27
مراسم عزاداری آخر ماه صفر الاحزان با حضور مردم و مسئولین در شهر لار برگزار شد
مراسم عزاداری آخر ماه صفر الاحزان با حضور مردم ولایی و محب اهل بیت (ع) لارستان، مدیران شهری، مسئولین شهرستان و خادمیاران رضوی لارستان در حسینیه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جوار قبور مطهر شهدای گمنام شهر لار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که به همت هیئت رزمندگان اسلام لارستان، هیئت مکتب الحسین (ع)، مرکز هماهنگی کانون های خدمت رضوی شهرستان، شهرداری لار و پایگاه مقاومت شهید اسماعیل شاکری و با حضور داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، سرهنگ پاسدار عیسی افسری فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، سرهنگ سید محمد یوسفی فرماندهی انتظامی لارستان، معاونین فرماندار، خلیل نامدار رئیس و تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر لار، جمعی از مسئولین شهرستان، نیروهای نظامی و انتظامی، خادمیاران رضوی، خانواده های معظم و معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، بسیجیان، روحانیون و قشرهای مختلف مردم برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین عاصفی الحسینی سخنران ویژه این مراسم، از فضائل و برکات اهل بیت (ع) سخن گفت، و بر شناخت اهل بیت (ع) تاکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید حسین عاصفی الحسینی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اوضاع اخیر و حرکات هنجارشکنانه عده ای معاند و عناصر وابسته به دشمن؛ حجاب را قانون دین الهی برشمرد.

وی با اشاره به آیاتی از کلام وحی، آشوب گران و هنجارشکنان را که به بهانه دفاع از ناموس دست به آشوب زده و اقدام به ضرب و شتم مدافعان امنیت و شهادت سربازان وطن کرده اند را متجاوز دانست.

در ادامه این مراسم معنوی، کربلایی سجاد محمدی از مداحان و ذاکران خوشنوای اهل بیت (ع)، در رثای پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و امام رئوف آقا علی بن موسی الرضا (ع)  به مداحی و روضه خوانی پرداخت و در حالی که عزاداران با سینه زنی، مداح دلسوخته اهل بیت (ع) را همراهی می کردند، صدای ناله و زاری از جای جای مجلس عزا به گوش  می رسید.