به مناسبت ۱۴ تیرماه صورت گرفت:

• 15 تیر 1401 - 10:42

شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ مقام معظم رهبری(مد ظله العالی ): شهرداری باید روح خدمتگزاری و اخلاص را بیشتر از جاهای دیگر داشته باشد. به مناسبت ۱۴ تیرماه صورت گرفت: مراسم نکوداشت روز شهرداریها و دهیاریها در سالن جلسات فرمانداری شهرستان قیروکارزین برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر،امروز چهارشنبه ۱۵ تیرماه با حضور ایوب […]

شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۴/۱۵

مقام معظم رهبری(مد ظله العالی ):

شهرداری باید روح خدمتگزاری و اخلاص را بیشتر از جاهای دیگر داشته باشد.

به مناسبت ۱۴ تیرماه صورت گرفت:

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر،امروز چهارشنبه ۱۵ تیرماه با حضور ایوب ظریفی سرپرست فرمانداری شهرستان قیروکارزین، حجت‌الاسلام والمسلمین صداقت امام جمعه معززشهرستان، بخشداران ، شوراها،شهرداران و دهیاران ” مراسم نکوداشت ۱۴ تیر روز شهرداری و دهیاریها” در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان قیروکارزین برگزار شد.

شایان ذکر است که در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس از شهرداران و دهیاران شهرستان قیروکارزین با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

# ۱۵ تیرماه ، روز شهرداری و دهیاری؛ پویشی به سوی گام دوم انقلاب

خدمت به شهروندان افتخار ما