شهرداری کارزین

مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد

• 18 آبان 1401 - 19:05
مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد
مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین با حضور سرهنگ رضایی فرمانده سپاه شهرستان قیر و کارزین، مهندس سالاری شهردار کارزین و معاونت آموزش و پروش شهرستان و تعدادی از مسئولین ادارات، اعضای شورای اسلامی و معلمین و دانش آموزان مدرسه شهید حسن زائر شهر کارزین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شهردرای و شورای اسلامی شهر کارزین؛ مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی ، یکشنبه ۸ آبانماه جاری  درمدرسه شهید حسن زائر شهر کازین برگزار شد.

در این مراسم که با آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد،ابتدا فرمانده سپاه شهرستان با تبریک این مناسبت به همه دانش آموزان و گرامیداشت یاد و خاطره نوجوان شهید محمد حسین فهمیده  و یاد شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ در خصوص ولایت مداری،بصیرت و مجاهدت شهدای دانش آموز سخنانی بیان داشتند.و  شهید فهمیده را یکی از هزاران دانش‌آموز بسیجی کشور دانست که با نثار خون پاکشان بر طراوت و سرخی خون شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی افزودند .

• نویسنده : روابط عمومي شهردرای
  • منبع : روابط عمومي شهردرای