• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

متعاقب حضور سردار سید تیموری حسینی در اشکنان؛

مطالبات مجموعه شهرداری و شورای اسلامی اشکنان از جانشین پلیس راهور کشور

• 12 تیر 1401 - 10:51
مطالبات مجموعه شهرداری و شورای اسلامی اشکنان از جانشین پلیس راهور کشور
مطالبات مردم اشکنان شامل تامین اعتبار جهت احداث ساختمان اداری راهنمایی و رانندگی، استقرار آموزشگاه، تأمین اعتبار جهت خرید دوربین های پایش تصویری و کنترل ترافیک، صدور مجوز احداث پارکینگ خودروهای توقیفی و تصادفی در مرکز بخش، صدور مجوز استقرار مرکز معاینه فنی و پیگیری تامین اعتبار جاده کمربندی یا خیابان ۴۵متری به عنوان مسیر جایگزین به جانشین محترم پلیس راهور کشور ارائه و سردار حسینی جهت مرتفع شدن این نیازمندی ها قول همکاری مساعد داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ متعاقب حضور سردار سید تیمور حسینی در اشکنان به منظور افتتاح واحد راهنمایی و رانندگی این بخش، مطالبات مردمی و نیازمندی های شهر اشکنان از سوی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان اعلام شد.

حسین خسروی در جلسه شورای اداری بخش اشکنان، مشکل تعدد عبور خودروهای سنگین از تنها خیابان این شهر را نگران کننده عنوان نمود و خواستار پیگیری اختصاص بودجه برای تکمیل پروژه خیابان ۴۵ متری به عنوان مسیر جایگزین شد.

شهردار اشکنان با اعلام آمادگی شهرداری های اشکنان و اهل در خصوص خرید مشارکتی دوربین های کنترل ترافیک، خواستار تامین اعتبار مورد نیاز شد.

حکیمه غلامی نیا رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان نیز با اشاره به توافقات انجام شده در خصوص بلوار وحدت گفت: نامه احداث این بلوار به وزارت راه و شهرسازی ارسال شد و امیدواریم نتایج خوبی در آینده شاهد باشیم.

گفتنی است مطالبات مردم اشکنان شامل تامین اعتبار جهت احداث ساختمان اداری راهنمایی و رانندگی، استقرار آموزشگاه، تأمین اعتبار جهت خرید دوربین های پایش تصویری و کنترل ترافیک، صدور مجوز احداث پارکینگ خودروهای توقیفی و تصادفی در مرکز بخش، صدور مجوز استقرار مرکز معاینه فنی و پیگیری تامین اعتبار جاده کمربندی یا خیابان ۴۵متری به عنوان مسیر جایگزین طی دو نامه و با امضای امام جمعه محترم بخش، سرپرست محترم بخشداری، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان به جانشین محترم پلیس راهور کشور ارائه و سردار حسینی جهت مرتفع شدن این نیازمندی ها قول همکاری مساعد داد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان
  • منبع : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان