• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳

میز خدمت در شهر بهمن

• 30 مرداد 1401 - 13:34
میز خدمت در شهر بهمن

مشکلات شهر بهمن با حضور فرماندار و مسئولین شهرستان آباده بررسی شد 🔺 روسای ادارات شبکه بهداشت و درمان،راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، ورزش و جوانان ،برق ،گاز ،نیروی انتظامی ،بسیج سپاه،جهاد کشاورزی ،منابع طبیعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، غله، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، شورا و […]

مشکلات شهر بهمن با حضور فرماندار و مسئولین شهرستان آباده بررسی شد

🔺 روسای ادارات شبکه بهداشت و درمان،راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، ورزش و جوانان ،برق ،گاز ،نیروی انتظامی ،بسیج سپاه،جهاد کشاورزی ،منابع طبیعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، غله، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، شورا و شهرداری بهمن ، به شهر بهمن عزیمت و پس از بازدید از پروژه های در دست اقدام ، در محل شهرداری جلسه ای برگزار و مسائل و مشکلات شهر بهمن مورد بررسی قرار گرفت.

🔺در این جلسه مقرر شد رئیس اداره مخابرات شهرستان طی دو هفته آینده آخرین وضعیت خطوط تلفن ثابت و آنتن دهی شهر بهمن را به فرمانداری اعلام کند .

🔺همچنین در خصوص تکمیل دو و نیم کیلومتر باند دوم جاده بهمن به آباده مقرر شد در هفته آینده جلسه ای با حضور ادارات راهداری،صمت و کارخانجات برگزار و در این خصوص تصمیم گیری انجام شود.

🔺 در خصوص تکمیل ساختمان شهدای گمنام شهر بهمن فرمانداری در سفر سردار بیانی به شهرستان طرح موضوع و پیگیری را انجام خواهد داد و همچنین رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آباده تا پایان آبان ماه نسبت به تکمیل گلزار شهدای شهر بهمن با استفاده از ظرفیت شهرداری اقدام خواهد کرد .

🔺 در خصوص واگذاری ۷ هکتار از اراضی منابع ملی واقع در تپه شهدای گمنام به شهرداری نیز مقرر شد با پیگیری شهرداری و شورای اسلامی شهر بهمن در اولین فرصت توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان این اراضی واگذار شود.

🔺 در خصوص پروژه نهضت ملی مسکن شهر بهمن مقرر گردید پروژه ۲ هکتاری ۶۶ واحدی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و راه و شهرسازی شهرستان در هفته دولت کلنگ زنی شود و همچنین به تعداد ۱۰ نفر از ‌۵۰ نفره ثبت نام شده نهضت ملی وام قرض الحسنه اعطا خواهد شد .

🔺 تا پایان شهریور ماه، آسفالت فاز دو و سه مسکن مهر شهر بهمن توسط شهرداری بهمن افتتاح خواهد شد و مشکل پارکینگ و نبود اماکن تجاری در مسکن مهر نیز پس از ساخت پارکینگ ها توسط ساکنین،نقشه برداری جدید با انطباق وضع موجود توسط شهرداری بهمن انجام و به اداره راه و شهرسازی ارجاع شود و در خصوص تامین اماکن تجاری و خدماتی ،با مساعدت اداره ثبت اسناد، اسناد مالکیت صادر و تا دو ماه آینده از طریق مزایده به افراد متقاضی واگذار خواهد شد .

🔺رئیس اداره گاز شهرستان آباده نیز با پیگیری و رایزنی با مدیرعامل گاز استان نسبت به تعیین رئیس اداره گاز بهمن پیگیری و نتیجه را تا دو هفته آینده به فرمانداری اعلام خواهد کرد .

🔺همچنین در خصوص مشکل خرید انشعاب برق پیست دومیدانی و زمین چمن شهر بهمن مقرر شد هزینه خرید انشعاب توسط شورای اسلامی شهر تامین شود و مشکل کفپوش سالن ورزشی ، توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان به استان اعلام خواهد شد تا تعویض کفپوش در دستور کار قرار گیرد.

🔺در حوزه بهداشت و درمان نیز مقرر شد شبکه بهداشت و درمان شهرستان نسبت به نظارت بر حضور به موقع پرستاران در درمانگاه اقدام نماید.

🔺 همچنین فرماندار و مسئولان ادارات شهرستان آباده با حضور در مسجد جامع شهر بهمن در جمع مردم حضور پیدا کرده و مسائل و مشکلات مردم این شهر را مورد بررسی قرار دادند و برای رفع و پیگیری آنها قول مساعد دادند .