• امروز : یکشنبه - ۱۹ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 10 December - 2023

دیدار شهردار و اعضای شورای شهر امام شهر با مهندس رحیمی فرماندار محترم شهرستان قیروکارزین تقدیر رئیس کل دادگستری استان فارس از شهردار امام شهر *نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان *جلسه هم اندیشی رئیس شورای اسلامی شهرقیر با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قیروکارزین در خصوص بررسی راهها و محور های مواصلاتی شهرستان* ارتقاء سرانه فضای سبز شهر یکی دیگرازاولویت های مدیریت شهری با هدف ایجادآرامش روحی وروانی شهروندان محترم استکبار ستیزی محوری‌ترین پیام انقلاب اسلامی است . آیین روز ۱۳ آبان ماه فرصتی است تا انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تبیین شود. پیام شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت روزبسیج دانش آموزی و روز نوجوان جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم ۱۳ آبان در شهرستان قیروکارزین و به ریاست مسلم رحیمی فرماندار و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر و سایر اعضای ستاد بزرگداشت۱۳ آبان، امروز ۷ آبان ماه ؛در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید. *جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مراسم باشکوه روز ملی شهرستان قیروکارزین*

همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی؛

ویژه برنامه “قهرمان ملی” در لار برگزار شد

• 15 دی 1401 - 17:35
ویژه برنامه “قهرمان ملی” در لار برگزار شد
به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، ویژه برنامه ای با عنوان "قهرمان ملی" در مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر لار برگزار شد

به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، ویژه برنامه ای با عنوان “قهرمان ملی” در مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر لار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که با حضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، رامین موحدی سرپرست شهرداری لار، معاونین فرماندار، اعضای شورای اداری، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، رزمندگان و بسیجیان، روحانیون و طلاب و قشرهای مختلف مردم برگزار شد، حضرت حجت الاسلام والمسلمین دیانی، رزمنده مدافع حرم و از همرزمان سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی، به بیان خاطراتی از این شهید نستوه و خستگی ناپذیر پرداخت و با اشاره به آیاتی از کلام وحی؛ شجاعت و دلاور مردی های بزرگ مرد الگوی مقاومت را توصیف کرد.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین دیانی، با بیان اینکه در مکتب حاج قاسم یک برگ برنده داریم و آن هم عشق به خداست، گفت: وقتی که جنگ سخت شده و حلقه محاصره تنگ می شود و در آن جنگ شهدای زیادی می دهیم، یاد خدا موجب نزول برکات بزرگی می شود.

این رزمنده مدافع حرم افزود: حاج قاسم سلیمانی با رسیدگی به ايتام و محرومین به الگویی برای ظهور امام عصر (عج) تبدیل شد.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین دیانی در ادامه سخنان خود از برکات خون شهدای کربلا، شهدای جنگ ۸ ساله و شهدای مدافع حرم سخن گفت و با روضه خوانی، دلها را روانه کربلا و جبهه ها کرد.

در ادامه، وحید ذاکری از مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) با مداحی و نوحه خوانی؛ حال و هوای خاصی به این محفل بخشید.

قرائت دلنوشته برای سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی، اجرای سرود حماسی توسط اعضای گروه سرود مصباح الهدی وابسته به کانون امام جعفر صادق (ع) و پایگاه مقاومت شهید عبدالصمد فانی و پخش کلیپ، از دیگر برنامه های این مراسم معنوی بود.

ویژه برنامه “قهرمان ملی” به همت ستاد بزرگداشت دهه مقاومت لارستان، روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لار، پایگاه مقاومت شهید عبدالصمد فانی و حوزه مقاومت سردار شهید نجفعلی مفید برگزار شد.