• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی؛

ویژه برنامه “قهرمان ملی” در لار برگزار شد

• 15 دی 1401 - 17:35
ویژه برنامه “قهرمان ملی” در لار برگزار شد
به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، ویژه برنامه ای با عنوان "قهرمان ملی" در مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر لار برگزار شد

به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، ویژه برنامه ای با عنوان “قهرمان ملی” در مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر لار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که با حضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، رامین موحدی سرپرست شهرداری لار، معاونین فرماندار، اعضای شورای اداری، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، رزمندگان و بسیجیان، روحانیون و طلاب و قشرهای مختلف مردم برگزار شد، حضرت حجت الاسلام والمسلمین دیانی، رزمنده مدافع حرم و از همرزمان سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی، به بیان خاطراتی از این شهید نستوه و خستگی ناپذیر پرداخت و با اشاره به آیاتی از کلام وحی؛ شجاعت و دلاور مردی های بزرگ مرد الگوی مقاومت را توصیف کرد.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین دیانی، با بیان اینکه در مکتب حاج قاسم یک برگ برنده داریم و آن هم عشق به خداست، گفت: وقتی که جنگ سخت شده و حلقه محاصره تنگ می شود و در آن جنگ شهدای زیادی می دهیم، یاد خدا موجب نزول برکات بزرگی می شود.

این رزمنده مدافع حرم افزود: حاج قاسم سلیمانی با رسیدگی به ايتام و محرومین به الگویی برای ظهور امام عصر (عج) تبدیل شد.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین دیانی در ادامه سخنان خود از برکات خون شهدای کربلا، شهدای جنگ ۸ ساله و شهدای مدافع حرم سخن گفت و با روضه خوانی، دلها را روانه کربلا و جبهه ها کرد.

در ادامه، وحید ذاکری از مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) با مداحی و نوحه خوانی؛ حال و هوای خاصی به این محفل بخشید.

قرائت دلنوشته برای سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی، اجرای سرود حماسی توسط اعضای گروه سرود مصباح الهدی وابسته به کانون امام جعفر صادق (ع) و پایگاه مقاومت شهید عبدالصمد فانی و پخش کلیپ، از دیگر برنامه های این مراسم معنوی بود.

ویژه برنامه “قهرمان ملی” به همت ستاد بزرگداشت دهه مقاومت لارستان، روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لار، پایگاه مقاومت شهید عبدالصمد فانی و حوزه مقاومت سردار شهید نجفعلی مفید برگزار شد.