رئیس سازمان آتش نشانی داراب اظهارداشت:

• 04 تیر 1401 - 9:34

پاور بانک عامل آتش سوزی درون خودروها
✅ به گزارش روابط عمومی شهرداری داراب، مجاهد دبستانی رئیس سازمان آتش نشانی داراب بیان داشت: در یک هفته گذشته ۶ مورد عملیات اطفای آتش سوزی خودرو داشته ایم که ۴ مورد از آنها آتش سوزی بر اثر گرم شدن و انفجار پاور بانک رخ داده است.

آتش سوزی خودرو

✅ دبستانی تصریح کرد: به علت شرایط آب و هوایی داراب و تابش ذره بینی خورشید از شیشه اتومبیل بر روی دستگاه پاور بانک که بر روی صندلی و یا داشبورد بوده انفجار و آتش سوزی رخ داده است و با سرایت آتش به کل خودرو باعث افروخته شدن خودرو گشته که با حضور نیروهای پرتلاش آتش نشانی این آتش سوزی ها اطفا و مهار شد.
✅ وی افزود: همچنین فندک و اسپری خوشبو کننده نیز از وسایلی است که بیشترین تعداد منجر به آتش سوزی داشته است.
✅ دبستانی در پایان متذکر شد که : داشتن یک عدد کپسول آتش نشانی کوچک درون خودرو میتواند از حوادث و خسارات مالی پیشگیری نماید.