در راستای نهضت خدمت رسانی شهرداری لامِرد :

• 25 مهر 1401 - 15:29
پایان عملیات قیرپاشی و آسفالت خیابان شهید بهمنی شهر لامِرد

در راستای نهضت خدمت رسانی شهرداری لامِرد :
پایان عملیات قیرپاشی و آسفالت خیابان شهید بهمنی شهر لامِرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد، در ادامه نهضت خدمت رسانی شهرداری لامِرد به همشهریان بزرگوار عملیات عمرانی قیرپاشی و آسفالت خیابان شهید بهمنی واقع در محلّات چاه علی و آبشولی شهر لامِرد انجام و به پایان رسید.
مهندس بهمن نژاد با اشاره پروژه های عمرانی شهرداری لامِرد که در سطح شهر در حال انجام می باشد افزود: چندین پروژه‌ ی عمرانی در شرق، مرکز و غرب شهر لامِرد از جمله بهسازی باندهای شرقی و غربی بلوار شهید انصاری، اجرای دیوار ساحلی رودخانه ی گچی، قیرپاشی و آسفالت خیابان شهید بهمنی و… توسط شهرداری آغاز و در حال اجرا می باشد.
ایشان درخصوص پروژه ی خیابان شهید بهمنی بیان داشت: مقداری از عملیات قیرپاشی و آسفالت این خیابان در سال گذشته صورت گرفت و با تامین اعتبار و قیر مورد نیاز ادامه ی عملیات اجرایی این پروژه که شامل قیرپاشی و آسفالت می باشدکه با نظارت واحد عمران شهرداری لامِرد صانجام و در اختیار شهروندان عزیز قرار گرفت.
لازم به توضیح است طول خیابان شهید بهمنی حدود ۵ کیلومتر می باشد.