• 25 مرداد 1401 - 20:30

‍ #مردان_قبیله_غیرت پیام تبریک #روابط_عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی “بسمه تعالی” بیست و ششم مرداد سالروز بازگشت غروز آفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی است ، روز سراسر افتخاری که بر صفحات زرین انقلاب حک شد و یاد آور ایامی است پر از شور و شادی […]

‍ #مردان_قبیله_غیرت

“بسمه تعالی”

بیست و ششم مرداد سالروز بازگشت غروز آفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی است ، روز سراسر افتخاری که بر صفحات زرین انقلاب حک شد و یاد آور ایامی است پر از شور و شادی و معطر به حضور دوباره عزیزانی که عطر شهیدان را با خود داشتند.

آرامش، آسایش، عزت و سربلندی امروز ایران اسلامی مدیون دلاوری، ایثارگری و فداکاری مردانی است که با ایستادگی و مقاومت خود در طول سال های سخت و مشقت بار اسارت، بیش از پیش ملت ایران را در دنیا سربلند و استوار نمودند.

روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر فرارسیدن ۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان عزیز و سرافراز به میهن اسلامی را به عموم مردم، خانواده های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان سرافراز شهرستان قیروکارزین به خصوص #آزادگان و ایثارگران_شهرداری قیر تبریک گفته و از درگاه قادر متعال برای این عزیزان سرافراز آرزوی توفیق روز افزون مسالت دارد.

| روابط_عمومی_شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر

• نویسنده : بهنام علیپور