پیام تبریک شهردار اقلید به مناسبت فرا رسیدن دهه امامت و ولایت

• 18 تیر 1401 - 10:22
پیام تبریک شهردار اقلید به مناسبت فرا رسیدن دهه امامت و ولایت

بسم اله الرحمن الرحیم ” ولایه علی بن ابی طالب حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی” عرفه روزی است که هر ساله نمایش باشکوه وحدت، همدلی و برادری امت اسلامی در مناسک حج و عید سعید قربان جلوه‌ای زیبا از یکپارچگی امت اسلامی را به نمایش می گذارد. در این مراسم وحدت بخش، مسلمانان […]

بسم اله الرحمن الرحیم
” ولایه علی بن ابی طالب حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی”
عرفه روزی است که هر ساله نمایش باشکوه وحدت، همدلی و برادری امت اسلامی در مناسک حج و عید سعید قربان جلوه‌ای زیبا از یکپارچگی امت اسلامی را به نمایش می گذارد. در این مراسم وحدت بخش، مسلمانان هر سال یک صدا و رساتر از گذشته، پیام اسلام را در دعوت به عدالت، آزادی، پرهیزگاری، نیکی، پاکی و دوری از خشونت علیه بشریت را فریاد می‌زنند و حس غرور، امید و اقتدار را در دل هر مسلمانی زنده می‌کنند و آینده‌ای روشن را برای امت اسلامی و جهان بشارت می‌دهند.
عید قربان زیباترین لحظه در عالم هستی است که پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم، آن را اوج عبودیت معنا کرده اند. روزی که حضرت ابراهیم (ص) بدون توجه به هوای نفس، عاشقانه گام در صراط مستقیم گذاشت و از آن آزمون سخت الهی سربلند بیرون آمد؛ (وَ فَدَیْناهُ بِذِبْحٍ عَظیمٍ)
اینجانب فرا رسیدن روز عرفه و دهه ولایت و امامت، جشن شکوفایی ایمان و یقین را به مردم شریف و متدین شهر اقلید تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امید است در این ایام خجسته و مبارک با زدودن زنگار معصیت از قلب هایمان و در قربان با قربانی کردن همه نفسانیات و منیّات و تعلقات دنیوی، سر تسلیم در مقابل عزم و اراده الهی فرود آوریم و با اخلاص تمام، در کسب توفیقات الهی موفق و مؤید باشیم.ان شاالله
زارع _شهردار اقلید