• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

پیام تبریک شهردار اقلید به مناسبت ۱۴تیرماه روز شهرداریها و دهیاریها

• 13 تیر 1401 - 13:26
پیام تبریک شهردار اقلید به مناسبت ۱۴تیرماه روز شهرداریها و دهیاریها

فرا رسيدن ۱۴ تيرماه به عنوان روزشهرداري ها و دهياري ها فرصت مناسبي مي باشد براي ارج نهادن و قدرداني از فعاليت هاي خالصانه و شبانه روزي خادمان مردم در عرصه هاي مختلف شهرداري و مديريت شهري که به صورت شبانه روزي براي توسعه، پيشرفت و آباداني شهر از هيچ تلاش و کوششي دريغ نمي […]

فرا رسيدن ۱۴ تيرماه به عنوان روزشهرداري ها و دهياري ها فرصت مناسبي مي باشد براي ارج نهادن و قدرداني از فعاليت هاي خالصانه و شبانه روزي خادمان مردم در عرصه هاي مختلف شهرداري و مديريت شهري که به صورت شبانه روزي براي توسعه، پيشرفت و آباداني شهر از هيچ تلاش و کوششي دريغ نمي ورزند و بي شک هر خدمتي که در جهت رفاه حال مردم صورت پذيرد موجب خشنودي خداوند متعال قرار مي گيرد و قطعا” در اذهان ماندگار خواهد شد.
ما خادمان مردم در مديريت شهري بر خود وظيفه مي دانيم که از طريق برنامه ريزي و اجراي اقدامات و روش هاي جديد در شهرها، شرايط مناسبي براي زندگي و کار مردم فراهم نماييم تا با ارائه خدمات مطلوب و بي منت به عموم مردم به ويژه اقشار ضعيف و محروم جامعه، گام هاي مثبتي در جهت برقراري عدالت و رشد و پيشرفت شهرها و روستاها برداشته شود .
نقش شهرداري‌ها و دهياري‌ها در توسعه و آباداني شهرها و روستاها بر همگان روشن بوده و شهرداري‌ها به عنوان يك نهاد مردمي نقش مهم و اثرگذاري را در پيشرفت و توسعه جوامع با تكيه بر ظرفيت‌هاي خود مردم دنبال مي‌كنند.
هر چه كه شهرداري‌ها و دهياري‌ها بتوانند در عرصه خدمت رساني به مردم و عمران و آباداني شهرها و روستاها به وظايف خود به شكل بهتري عمل كنند قطعا تاثير اين خدمات به صورت مستقيم متوجه مردم خواهد بود و البته تحقق اين مهم نيز در گرو همكاري مردم در اولويت نخست و همكاري بين دستگاهي در اولويت بعدي است چرا كه يك رابطه مستقيم بين مردم و شهرداري وجود دارد و هرچه كه اين رابطه از استحكام و قوت بيشتري برخوردار باشد قطعا شهرداري‌ها و دهياري‌ها در خدمت رساني توفيقات بيشتري خواهند داشت.
بديهي است كه نبايد از نقش تعامل بين دستگاهي نيز براي ارتقاء سطح خدمات به مردم غافل شد و هرچه كه بين دستگاه‌ها با مديريت شهري ارتباط تنگاتنگ و با ديد حفظ مصالح عمومي جامعه شكل بگيرد قطعا توسعه و عمران شهرها به شكلي بهتر محقق خواهد شد.
در پايان اين روز خجسته را به همه مجاهدان عرصه مديريت شهري و روستايی بویژه همکاران زحمتکشم در مجموعه شهرداری اقلید تبريک عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ، سلامتي و توفيق روزافزون همه خدمتگزاران اين عرصه را آرزومندم.
زارع _شهردار اقلید