• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

پیام تبریک شهردار اقلید به مناسبت ۱۴تیرماه روز شهرداریها و دهیاریها

• 13 تیر 1401 - 13:26
پیام تبریک شهردار اقلید به مناسبت ۱۴تیرماه روز شهرداریها و دهیاریها

فرا رسيدن ۱۴ تيرماه به عنوان روزشهرداري ها و دهياري ها فرصت مناسبي مي باشد براي ارج نهادن و قدرداني از فعاليت هاي خالصانه و شبانه روزي خادمان مردم در عرصه هاي مختلف شهرداري و مديريت شهري که به صورت شبانه روزي براي توسعه، پيشرفت و آباداني شهر از هيچ تلاش و کوششي دريغ نمي […]

فرا رسيدن ۱۴ تيرماه به عنوان روزشهرداري ها و دهياري ها فرصت مناسبي مي باشد براي ارج نهادن و قدرداني از فعاليت هاي خالصانه و شبانه روزي خادمان مردم در عرصه هاي مختلف شهرداري و مديريت شهري که به صورت شبانه روزي براي توسعه، پيشرفت و آباداني شهر از هيچ تلاش و کوششي دريغ نمي ورزند و بي شک هر خدمتي که در جهت رفاه حال مردم صورت پذيرد موجب خشنودي خداوند متعال قرار مي گيرد و قطعا” در اذهان ماندگار خواهد شد.
ما خادمان مردم در مديريت شهري بر خود وظيفه مي دانيم که از طريق برنامه ريزي و اجراي اقدامات و روش هاي جديد در شهرها، شرايط مناسبي براي زندگي و کار مردم فراهم نماييم تا با ارائه خدمات مطلوب و بي منت به عموم مردم به ويژه اقشار ضعيف و محروم جامعه، گام هاي مثبتي در جهت برقراري عدالت و رشد و پيشرفت شهرها و روستاها برداشته شود .
نقش شهرداري‌ها و دهياري‌ها در توسعه و آباداني شهرها و روستاها بر همگان روشن بوده و شهرداري‌ها به عنوان يك نهاد مردمي نقش مهم و اثرگذاري را در پيشرفت و توسعه جوامع با تكيه بر ظرفيت‌هاي خود مردم دنبال مي‌كنند.
هر چه كه شهرداري‌ها و دهياري‌ها بتوانند در عرصه خدمت رساني به مردم و عمران و آباداني شهرها و روستاها به وظايف خود به شكل بهتري عمل كنند قطعا تاثير اين خدمات به صورت مستقيم متوجه مردم خواهد بود و البته تحقق اين مهم نيز در گرو همكاري مردم در اولويت نخست و همكاري بين دستگاهي در اولويت بعدي است چرا كه يك رابطه مستقيم بين مردم و شهرداري وجود دارد و هرچه كه اين رابطه از استحكام و قوت بيشتري برخوردار باشد قطعا شهرداري‌ها و دهياري‌ها در خدمت رساني توفيقات بيشتري خواهند داشت.
بديهي است كه نبايد از نقش تعامل بين دستگاهي نيز براي ارتقاء سطح خدمات به مردم غافل شد و هرچه كه بين دستگاه‌ها با مديريت شهري ارتباط تنگاتنگ و با ديد حفظ مصالح عمومي جامعه شكل بگيرد قطعا توسعه و عمران شهرها به شكلي بهتر محقق خواهد شد.
در پايان اين روز خجسته را به همه مجاهدان عرصه مديريت شهري و روستايی بویژه همکاران زحمتکشم در مجموعه شهرداری اقلید تبريک عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ، سلامتي و توفيق روزافزون همه خدمتگزاران اين عرصه را آرزومندم.
زارع _شهردار اقلید