پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت عید سعید غدیر خم

• 28 تیر 1401 - 11:19
پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت عید سعید غدیر خم

پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت عید سعید غدیر خم :

به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد،دکتر جوکار شهردار لامرد طی پیامی عید سعید غدیر خم را تبریک گفتند. این پیام تبریک به شرح زیر است:
پیامبر اسلام (صل الله علیه و آله و سلم) :
روز عید غدیر برترین عیدهای امت من است.
عید غدیر خم تلالؤ درخشان مسیر الهی ولایت و امامت است که تا ابدیت زمان این مسیر باقی و پابرجاست.
عید غدیر خم آن بزرگ عیدی است که نهایت و فرجام نیک آن، فرج و ظهور آخرین موعود و منجی عالم بشریت مهدی فاطمه(عج) و استقرار جهانی اسلام ناب محمدی و علوی است.
آری عید غدیرخم از شعائر دینی است، که خداوند پیامبری را مبعوث نکرده مگر اینکه روز عید غدیر را عید گرفته و آن را بزرگ شمرده باشد.
عید غدیرخم عیدالله الاکبر است که نام آن در آسمانها روز عهد و پیمان و در زمین روز پیمان محکم و حضور همگانی است.
اکنون وظیفه ماست که تجدید پیمان مجددی با ولایت داشته و تداوم طی این مسیر که پرچمدار آن نائب الامام زمان و ولی مطلقه فقیه است را نصب العین خود قرار داده، اطاعت از رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب را برای خوبش فريضه دانسته و لحظه ای از این مسیر غافل و گمراه نشویم. ان شاء الله
فرارسیدن عید سعید غدیر خم، عید اکمال دین و اتمام نعمت را به تمامی مسلمانان جهان، مردم شریف، ولایی و بزرگوار شهر لامِرد به ویژه همکاران پر تلاش خود در مجموعه ی شهرداری تبریک و تهنیت عرض نموده، از خداوند منان خاضعانه و متواضعانه مسئلت داریم ما را از سالکان و رهپویان حقیقی راه و مسیر ولایت امیرالمومنین علی علیه‌السلام قرار دهد.
عطاءالله جوکار _ شهردار لامِرد