شهردار لامرد به مناسبت هفته بسیج مستضعفین را تبریک گفت

پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت هفته بسیج مستضعفین

• 01 آذر 1401 - 14:30
پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت هفته بسیج مستضعفین
نجم آذرماه سالروز تشکیل شجره طیبه بسیج مستضعفین به فرمان بزرگ معمار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، یکی از درخشان ترین برگ های زرین ...

در سالروز پنجم آذرماه سالروز تشکیل شجره طیبه بسیج جوکار شهردار لامرد پیام تبریکی به شرح زیر صادر نمودند

بسیج در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملّت است.       مقام معظم رهبری(حفظه الله)

پنجم آذرماه سالروز تشکیل شجره طیبه بسیج مستضعفین به فرمان بزرگ معمار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، یکی از درخشان ترین برگ های زرین کتاب پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
هفته بسیج، هفته بزرگداشت بزرگ مردانی است که بانگ بلند بیداری، بصیرت، شجاعت، معنویّت و غیرت دینی آنان در گوشه گوشه ی این انقلاب به روشنی آفتاب می درخشد.
بی تردید تفکّر و اندیشه ی بسیجی که نشات گرفته از تفکّر اسلام ناب محمدی(ص) می باشد این روزها بیشتر از هر زمانی نیازش احساس می شود چرا که با این تفکّر بیش از چهار دهه تست که کشتی پرصلابت این انقلاب با ناخدایی ولی مطلقه فقیه از سخت ترین و سهمگین ترین امواج حوادث به سلامتی عبور کرده و می کند و به حول و قوه الهی در ساحل آرامش ظهور به کشتی بان اصلی اش مهدی موعود (عج) سپرده خواهد شد.
اینجانب ضمن تعظیم و تکریم مقام شامخ شهیدان و جان برکفان بسبجی، هفته پرصلابت بسیج را خدمت آحاد مردم ولایی و شریف شهر لامِرد تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال سلامتی، تندرستی و سربلندی همه مردم بسیجی ایران اسلامی را مسألت می نمایم.