پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت 14 تیرماه روز شهرداری ها و دهیاری ها

پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت ۱۴ تیرماه روز شهرداری ها و دهیاری ها
پیام تبریک شهردار لامرد به مناسبت 14 تیرماه روز شهرداری ها و دهیاری ها

پیام دکتر جوکار شهردار لامرد به مناسبت روز شهرداری ها و دهیاری ها

شهرداری باید روح خدمتگذاری و اخلاص را بیشتر از جاهای دیگر داشته باشد. مقام معظم رهبری (حفظه الله)

شهرداری ها مجموعه ای هستند که خدمات متنوع و ارزنده ای رابه آحاد مردم جامعه ارائه می دهند و این خدمات در ابعاد بسیار وسیع و متنوعی چون محیط زیست، بهداشت، سیما و منظر شهری، مسائل و برنامه‌های فرهنگی_ اجتماعی و… نمود و بروز پیدا می کند. نقش شهرداری هانقش ویژه ای است به گونه ای که تلاش های بی منت و خالصانه مجموعه شهرداری ها تاثیر مستقیم و مفیدی مؤثر در آسایش و نهادینه سازی فرهنگ مشارکت و رضایتمندی مردم ایفاد می نماید.
چهاردهم تیرماه که در تقویم رسمی کشور مزین به روز شهرداری‌ها و دهیاری ها شده است یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی در راستای تجلّی اراده مردم در اداره امور و نقطه عطفی در پیوند مردم و دولت محسوب می شود.
در پایان با تبریک این روز مهم به کلیه دست اندرکاران حوزه ی مدیریت شهری و روستایی به ویژه شهرداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای سراسر کشور از خداوند بزرگ برای تمامی عزیزانی که دغدغه خدمت، توسعه و پیشرفت ایران اسلامی را دارند آرزوی سعادت و سلامتی داشته، توفیق روزافزون برای همکاران خود در شهرداری لامِرد را از ایزد منان خواستارم.
عطاءالله جوکار شهردار لامِرد