پیام تبریک مدیران شهری لار به مناسبت روز شهردای ها و دهیاری ها

• 13 تیر 1401 - 12:53
پیام تبریک مدیران شهری لار به مناسبت روز شهردای ها و دهیاری ها
زینل قنبری رئیس شورای اسلامی شهر لار و نواز شریفی لاری شهردار این شهر، در پیامی؛ ۱۴ تیرماه، روز شهرداری ها و دهیاری ها را به فعالان عرصه مدیریت شهری تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ متن مدیران شهری به این شرح است:

نامگذاری چهاردهم تیرماه به عنوان روز “شهرداری و دهیاری” با هدف آشنایی آحاد جامعه با عملکرد و خدمات شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، ارتقاء منزلت خانواده بزرگ شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و تعامل مردم و خانواده مدیریت شهری، فرصتی مغتنم است تا ضمن قدردانی و تجلیل از فعالیت های خالصانه و شبانه روزی خادمان مردم در عرصه های مختلف شهرداری و مدیریت شهری، به ارزیابی عملکرد و فعالیت های این نهاد اجتماعی به منظور ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم پرداخته شود.

بی شک برنامه ریزی و اجرای اقدامات موثر برای توسعه عمرانی، حمل و نقل عمومی، فضاهای سبز شهری، مدیریت پسماند، تامین آسایش و رفاه، بسط و تعمیق فرهنگ مشارکتی، تکریم مردم و پاسخگویی سریع و به موقع با هدف ارتقا سطح رضایتمندی شهروندان و دستیابی به شاخصه‌های یک شهر سالم، زیبا، توسعه یافته و پویا، نیازمند عزم و اراده جدی و خدمت صادقانه و جهادی مدیریت شهری است تا با برنامه ‌ریزی‌های علمی و عملی مسیر توسعه همه جانبه شهر را هموار و فضایی مطلوب و با نشاط را برای زندگی شهروندان فراهم کند.

بدینوسیله ضمن تبريک اين روز، از خدمات خالصانه کارکنان پرتلاش و خدوم دهیاری‌ها و شهرداری های‌ لار و منطقه لارستان بزرگ، تقدير و تشکر نموده و از درگاه خداوند سبحان توفيقات روز افزون توأم با سعادت و سلامتی را برای همه فعالان و زحمتکشان اين عرصه مسئلت داریم.

زینل قنبری رئیس شورای اسلامی شهر لار

نواز شریفی لاری شهردار لار