پیام دکتر زارع شهردار اقلید به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج

• 30 آبان 1401 - 10:36
پیام دکتر زارع شهردار اقلید به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج

بسيجي گل سرخي است که در بوستان عشق جوانه ميزند ، بالنده مي شود و عطر شهادت را براي سرمستي در عالم مي پراکند تاحقيقت و عدالت وکمال راعينيت بخشد. هفته بسيج، بزرگداشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی و سرافرازی اين سرزمين صورت گرفته است، گمان درستی نيست اگر بسيج را حاصل جنگ […]

هفته بسيج، بزرگداشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی و سرافرازی اين سرزمين صورت گرفته است، گمان درستی نيست اگر بسيج را حاصل جنگ تحميلي يا انقلاب اسلامی بدانيم.
بسيج، فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلام است که با ظهور اسلام تولد يافته و در ملت های مسلمان رشد کرده است. هوشمندي و تدبير ارجمند حضرت امام خمينی (ره) و عدالت خواهی ميليون ها انسان با ايمان، تنها تبلور دوباره بسيج در عصر حاضر بود.
هفته مبارک و فرخنده بسيج فرصت مغتنمی است جهت تجديد پيمان با آرمان های بلند حضرت روح الله و بيعتی دوباره با بزرگ بسيجی دلاور سلف صالح حضرت امام، مقام معظم رهبری است که نوای دلنشين و عاشقانه اش را با گوش جان شنيديم او که در خاکي افلاکي به گستره تاريخ انسان در برابر تمامت استکبار قد علم کرد و پرچم خونين فتح را بر گلدسته های غريب مسجد لاله ها برافراشت و او که ما را گفت:بسيجي بايد در وسط ميدان باشد تا فضيلت های اصلی انقلاب زنده بماند.
اينجانب نيز بر خود لازم دانستم ضمن ابلاغ پيامی، اين هفته را به تمامي بسيجيان غيور به ويژه بسيجيان شهر اقلید تبريک عرض نمايم.