• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

پیام شهردار لامرد درخصوص بارندگی های روزهای آینده

پیام شهردار لامرد به همشهریان عزیز درخصوص احتمال وقوع بارندگی های شدید

• 04 مرداد 1401 - 7:36
پیام شهردار لامرد به همشهریان عزیز درخصوص احتمال وقوع بارندگی های شدید

پیام شهردار لامرد :

نیروها و ستاد بحران شهرداری لامرد در آماده باش کامل می باشند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد، شهردار لامرد باتوجه به پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی های شدید طی روزهای آینده از شهروندان عزیز درخواست کرد باتوجه به ویژگی های بارندگی های این فصل، از ترددهای غیرضروری در سطح شهر و همچنین از توقف در حاشیه و اطراف رودخانه ها و مسیل های فصلی در هنگام بارش باران به طور جدی خودداری کنند.
دکتر جوکار افزود: ساکنین عزیز حاشیه رودخانه ها، باید از پارک خودرو و هرگونه وسیله نقلیه دیگر در نزدیک رودخانه خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه جمع آوری نخاله های ساختمانی بر عهده مالک است گفت: شهروندان به ویژه مالکانی که مشغول ساخت و ساز و کارها ساختمانی و بنایی هستند از هم اینک نسبت به جمع آوری نخاله های ساختمانی به ویژه در مسیر جریان آب، اقدام کنند.
جوکار بیان داشت: با توجه به پیش بینی هواشناسی و احتمال وقوع بارش های شدید در روزهای آینده و جاری شدن روان آب در مناطق مختلف شهر، ضمن دعوت همشهریان به خونسردی و حفظ آرامش از آنان تقاضا نمود هشدارها و توصیه های مسوولان شهری را کاملا جدی بگیرند و با مسولان ستادبحران شهری همکاری لازم را به عمل آورند تا ان شاء الله شاهد بروز مشکلات و تلفات جبران ناپذیری نباشیم.
ایشان ادامه دادند: لایروبی و پاکسازی جداول و کانال های جمع آوری آب های سطحی، هرس و کوتاه کردن درختان و فضای سبز و جمع آوری زباله ها و چوب و برگ ها در سطح شهر در دستور کار این شهرداری قرار گرفته است.
شهردار لامِرد لامرد همچنین از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هرگونه مشکل و اتفاق در سطح شهر، موارد را از طریق شماره ی همراه ۰۹۹۱۲۰۶۴۶۰۴ به کارشناسان، نیروها و عوامل شهرداری اطلاع دهند.
با تشکر
جوکار – شهردار لامرد