پیام مدیران شهری لار به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

• 16 مرداد 1401 - 18:03
پیام مدیران شهری لار به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی
خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار و نواز شریفی لاری شهردار این شهر، در پیام مشترکی؛ فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ پیام مدیران شهری به این شرح است:

باز اين چه شورش است كه در خلق عالم است

باز اين چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است

عاشورا در طول قرنها پس از واقعه کربلا همواره نماد آزاد اندیشی و روشنفکری اسلامی بوده است. امام حسین (ع) نه تنها در آن روز به شهادت نرسید، بلکه پس از آن، زندگی جاویدان یافت و در ذهن همگان؛ حق خواهی، آزادی و آزادگی را یادآور شد و امروز ما نیز به ماهیت پیام و قیام سیدالشهدا (ع) نیازمندیم تا اسلام اصیل و به دور از پیرایه که پیامبر اعظم (ص) به عالمیان عرضه نمود را درک کنیم و آن را حفظ نماییم.

عاشورا به ما می آموزد که در ماجرای دفاع از دین، بصیرت بیش از چیزهای دیگر برای انسان لازم است. عاشورا به ما درس می دهد که برای حفظ دین باید فداکاری کرد. درس می دهد که در راه قرآن باید از همه چیز گذشت و در میدان نبرد حق و باطل، همه افراد اعم از کوچک و بزرگ؛ زن و مرد، پیر و جوان، با هم در یک صف قرار گیرند.

اکنون تاسوعا و عاشورای حسین فرا رسیده است. عاشورایی که دامنه تاثیر آن تا ابدیت کشیده شده و چنان در عمق جانها و دلها اثر گذاشته که همه ساله، در این روزها اوج عشق و اخلاص نسبت به معلم حریت و اسوه جهاد و شهادت حسین بن علی (ع) به نمایش گذاشته می شود.

امام خمینی (ره) فرمود: «هرچه داریم از محرم و صفر است و انقلاب اسلامی بی نام حسین (ع) به ثمر نمی نشست» و به گفته رهبر فرزانه «باید بر بصیرت دینی خود بیفزاییم که هر روز عاشورا است».

اینجانبان فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني، ايام شهادت فرزند پيامبر، سالار آزادگان جهان و سيد و سرور شهيدان اسلام، امام حسين (ع) و علمدار با وفايش حضرت ابوالفضل العباس (ع) را به محضر مقام معظم رهبری و پيروان راستينش و مردم ولایی و عزادار منطقه لار و لارستان بزرگ تسليت و تعزیت عرض می نماییم.

خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار

نواز شریفی لاری شهردار لار