• امروز : یکشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 3 December - 2023

*نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان *جلسه هم اندیشی رئیس شورای اسلامی شهرقیر با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قیروکارزین در خصوص بررسی راهها و محور های مواصلاتی شهرستان* ارتقاء سرانه فضای سبز شهر یکی دیگرازاولویت های مدیریت شهری با هدف ایجادآرامش روحی وروانی شهروندان محترم استکبار ستیزی محوری‌ترین پیام انقلاب اسلامی است . آیین روز ۱۳ آبان ماه فرصتی است تا انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تبیین شود. پیام شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت روزبسیج دانش آموزی و روز نوجوان جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم ۱۳ آبان در شهرستان قیروکارزین و به ریاست مسلم رحیمی فرماندار و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر و سایر اعضای ستاد بزرگداشت۱۳ آبان، امروز ۷ آبان ماه ؛در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید. *جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مراسم باشکوه روز ملی شهرستان قیروکارزین* تداوم پیگیری مسائل و مشکلات شهرداری و شهر قیر در دیدار شهردار به همراه رئیس شورای اسلامی شهرقیر با سید سجاد انوشه معاونت امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور در دومین روز سفر به تهران آغاز هفته نکوداشت پدافند غیرعامل از۳ لغایت۸ آبانماه با شعار (( ایران پایدار ، به وسعت ایمان، به بلندای امید)) گرامی باد.. بیانیه شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیر عامل.

پیام مدیران شهری لار به مناسبت فرا رسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

• 13 خرداد 1401 - 10:10
زینل قنبری رئیس شورای اسلامی شهر لار و نواز شریفی لاری شهردار این شهر، به مناسبت فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خردادماه ۱۳۴۲ پیام مشترکی صادر نمودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ متن پیام مدیران شهری به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۱۴ خردادماه روز فراموش‌ نشدنی در خاطره ملت بزرگ ایران است، روز فراق سر قافله جنبش بیداری اسلامی و بنیان‌گذار شکوهمندترین انقلاب قرن بیستم. در چنین روزی نه‌تنها مردم ایران بلکه آحاد ملت‌های آزاده جهان رخت عزا به تن کردند. از دست دادن عالم ربانی و رهبر سیاسی بی‌بدیل، واقعه تکان‌دهنده و جانکاهی بود که به لطف الهی با انتخاب به هنگام جانشین شایسته ایشان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نگرانی‌های ملت ایران فرو نشست.

نظام اسلامی امروز میراث نهضت امام خمینی (ره) است که با قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ آغاز و با پیروزی انقلاب اسلامی معمار اولین نظام اسلامی در عصری که جهان میان دو قدرت سرمایه‌داری و سوسیالیسم تقسیم‌شده بود به منصه ظهور رساند.

ایشان نماد یک رهبر مردمی بودند، شخصیتی که از میان مردم برخاست، با مردم زیست و درنهایت یک نظام مردم‌ سالار دینی را به یادگار نهاد. جریان بیداری سیاسی و اسلامی امروز خود را وامدار به امام خمینی (ره) می‌داند. زیرا ایشان به حیات یکی از بزرگ‌ترین کانون‌های قدرت آمریکا در قلب خاورمیانه و خلیج‌ فارس پایان داد و روح مقاومت و شجاعت را میان جوانان کشورهای تحت ستم و سلطه دمید.

اکنون با وجود آنکه ۳۳ سال از ارتحال رهبر عدالت خواهان و حامی مستضعفان می‌گذرد اما صدای ایشان همچنان در گوش زمان جاری است. مکتب جهاد و شهادتی که امام (ره) پایه نهاد اکنون پرچمی است که ملت‌های استقلال‌طلب از سوریه تا عراق و لبنان تا یمن را به‌سوی آرمان عزت و آزادی سوق می‌دهد.

در سی‌ و سومین سال رحلت آن امام عزیز، نظام اسلامی به‌عنوان میراث مجسم ایشان به کانون قدرت در صحنه منطقه تبدیل‌ شده است و در سایه رهبری خردمندانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) مسیر تعالی و پیشرفت را از میان سنگلاخ‌های توطئه و تهدید طی می‌کند. در سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با احساس تکلیفی خطیرتر از گذشته ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، این مصیبت عظما را به‌ تمامی ملت شریف ایران، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و دوستداران و پیروان آن حضرت در سراسر جهان، بویژه مردم ولایی لار و لارستان بزرگ تسلیت عرض می‌نمائیم.

زینل قنبری – رئیس شورای اسلامی شهر لار

نواز شریفی لاری – شهردار لار