پیام مدیران شهری لار به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)

• 16 مهر 1401 - 15:15
خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار و نواز شریفی لاری شهردار این شهر؛ در پیامی مشترک، فرا رسیدن هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به تمام مسلمانان جهان تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ پیام مدیران شهری به شرح زیر است:

«ٱللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

هفته‌ی وحدت، سایه ساری آرامش بخش، دل انگیز و روح پرور بر تمامی عاشقان راستین پیامبر مهربانی ها و مسلمان جهان است. پیامبری که هرچه نامهربانی به او شد با ابراز مهر و محبت، جذبه ای بخشید که همگان بسوی او روی آوردند تا اخلاق و مهرورزی بعنوان یکی از پایه های اساسی دین مبین اسلام در بین مردم جهان شناخته و الگو شود.

از خاندان گوهربار پیامبر اکرم (ص) ائمه بزرگی برای هدایت و راهنمایی مردم پرچم ولایت را به دست گرفتند تا مردم را از دریای علم و معرفت سیرآب کنند که حضرت امام جعفر صادق (ع) در سال ۸۳ ه.ق، نقش بسزایی در راهنمایی مردم به سوی تربیت علمی و دینی داشت و مردم در این مقطع زمانی بهره بسیار بردند.

اینجانبان ضمن گرامیداشت این ایام بزرگ و روح بخش که خنثی کننده‌ی توطئه‌های دشمنان، درمسیر تفرقه افکنی است؛ فرا رسیدن هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به مردم فهیم و شریف منطقه لار و لارستان بزرگ و بویژه همکاران مان در مجموعه شهرداری و شورا تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

همه می دانیم تا زمانی که اتحاد در بین مسلمانان وجود داشته باشد قدرت های پوشالی توان رویارویی را با مسلمین و اسلام نخواهند داشت.

خلیل نامدار – رئیس شورای اسلامی شهر لار

نواز شریفی لاری – شهردار لار