• امروز : یکشنبه - ۹ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 1 October - 2023

بیانیه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت فرارسیدن سی و‌چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و فیلم خونین ۱۵خرداد.. اکران بنر # بلوار امام حسین(ع) شهر قیر#در آستانه سی وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اجرای پروژه عمرانی مشارکتی موزاییک فرش پیاده راه مسجد و حسینه اهل بیت (ع) شهر ما خانه ما شعار زیبا و همیشگی است که همه ما حتی برای یک بار هم که شده در کتاب ها و دیوار های شهر خوانده‌ایم ولی کم تر در مورد جنبه های آن تفکر کردیده ایم و در حد یک شعار مانده است. بازدیدمیدانی شهردارقیر از پروژه های عمرانی دردست اجرای شهرداری دیدار شهرداربه اتفاق رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر با رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قیروکارزین پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت ولادت امام رضا (ع) هم اکنون* حضور مهندس علیپور نسب سکاندار مدیریت شهری قیر به اتفاق مهندس کاوسی شهردار امام شهر، مهندس جمالی شهردار مبارک آباد و مهندس ابراهیمی شهردار شهر افزر در همایش شهرداران استان فارس # شهرستان بوانات پیام تبریک شهردار ؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت فرارسیدن هفته کرامت اجرای قیرپاشی و آسفالت معابر شهری/ قاموس نهم و ولیعصر هشتم شهر کارزین تشکیل میز ارتباطات مردمی در محل مصلی نماز جمعه شهر قیر و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر آئین گرامیداشت روز روابط عمومی و تجلیل از مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی شهرستان قیروکارزین برگزارشد. روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد. محمد رضا علیپورنسب شهردار ، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر در پیامی سالروز شهادت جانسوز حضرت امام جعفر صادق(ع) را به شیعیان و شیفتگان حضرتش تسلیت گفتند اکران بنر به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) سطح شهر قیر

پیام مدیران شهری لار در آستانه سفر استاندار فارس به لارستان بزرگ

• 10 تیر 1401 - 18:02
پیام مدیران شهری لار در آستانه سفر استاندار فارس به لارستان بزرگ
دکتر ایمانیه استاندار فارس، روزهای شنبه و یکشنبه 11 و 12 تیرماه جاری به منطقه لارستان بزرگ سفر خواهد کرد.

دکتر ایمانیه استاندار فارس، روزهای شنبه و یکشنبه ۱۱ و ۱۲ تیرماه جاری به منطقه لارستان بزرگ سفر خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ زینل قنبری رئیس شورای اسلامی شهر لار و نواز شریفی لاری شهردار این شهر، در آستانه سفر استاندار فارس به لارستان بزرگ پیام مشترکی صادر نموده اند.

پیام مدیران شهری لار به این شرح است:

لارستان بزرگ از دیر باز مهد مجاهدانی نستوه و خستگی ناپذیر همچون سید عبدالحسین لاری بوده و سالیان سال این منطقه عالم خیز از وجود خاندان این سید بزرگ لاری بهره برده و خواهد برد.

وجود شخصیت هایی دانشمند و وارسته همچون حضرات آیات، حضرت آیت الله سید عبدالعلی آیت اللهی و حضرت آیت الله سید مجتبی موسوی لاری، موجب شده تا در این دیار پر آوازه از ایران اسلامی، مردم و علمای اهل شیعه و اهل سنت سالیان سال با وحدتی مثال زدنی در کنار همدیگر به کار و تلاش مشغول باشند.

استاندار محترم فارس، جناب آقای دکتر ایمانیه؛ شهرداری و شورای اسلامی شهر لار امروز مفتخر است تا به وکالت از مردم خونگرم و صبور شهر لار مرکز لارستان بزرگ، شهر عالمان وارسته، مجاهد و نستوه و خیرین، نیک اندیشان و معتمدین، حضور پر خیر و برکت شما و هیئت همراه را به شهر لار مرکز شهرستان ولایتمدار و شهید پرور لارستان بزرگ خیر مقدم عرض نموده و قدوم سبز و پر برکت تان را ارج می نهد.

جناب آقای دکتر ایمانیه؛ مردم لارستان بزرگ، چشم امید دارند تا حضرتعالی که نماینده عالی دولت عدالت محور در استان فارس هستید با نگاهی ویژه به لارستان، بر مطالبات به حق مردم این منطقه، جامه عمل بپوشانید.

در پایان از همشهریان عزیز لار و لارستانی دعوت می شود تا به منظور استقبال از استاندار محترم فارس، روز شنبه ۱۱ تیرماه ساعت ۱۱ صبح در گلزار شهدای شهر لار و مقبره حضرت آیت الله سید عبدالعلی آیت اللهی (حسینیه اعظم لار)، حضور بهم رسانید.

حضور پرشور و شعور شما مردم فهیم و همیشه در صحنه لارستان، نشان از مهمان نوازی و خونگرمی مردم منطقه لارستان بزرگ دارد.

شهرداری و شورای اسلامی شهر لار