• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

پیکر شهدای امنیت بر دستان مردم و مسولین شهرستان لارستان و شهرستان های جنوبی فارس در شهر لار تشییع شد

• 23 مهر 1401 - 20:04
پیکر پاک و مطهر شهدای امنیت، شهید جنگجو و شهید عرفانی نیا بر دستان مردم و مسولین لارستان بزرگ، از حسینیه اعظم لار تا حوزه علمیه این شهر تشییع شد.

پیکر پاک و مطهر شهدای امنیت، شهید جنگجو و شهید عرفانی نیا بر دستان مردم و مسولین شهرستان لارستان و شهرستان های جنوبی استان فارس، از حسینیه اعظم لار تا حوزه علمیه این شهر تشییع شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ پیکر پاک و مطهر شهدای امنیت، سرگرد پاسدار نورالدین جنگجو و طلبه بسیجی هادی عرفانی نیا که سحرگاه دیروز (جمعه) به دست دو اغتشاشگر شعارنویس به وسیله اسلحه کمری در شهر بیرم لارستان به شهادت رسیدند، عصر امروز از حسینیه اعظم شهر لار تا حوزه علمیه این شهر بر دستان مسئولین، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان، خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، روحانیون، طلاب حوزه های علمیه و مردم ولایی و شهید پرور لارستان و دیگر شهرستان های جنوبی استان فارس تشییع شد.

در مراسم تشییع و وداع با شهدای امنیت که با حضور حسین حسین زاده نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه شهرستان، خانواده این دو شهید عزیز و گرانقدر، اعضای شورای تامین لارستان، اعضای شورای اداری شهرستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، فرمانداران و معاونین، شهرداران، بخشداران، شوراهای اسلامی، روحانیون و مردم ولایی و شهید پرور لارستان و دیگر شهرستان های جنوبی استان فارس برگزار شد؛ در ابتدا، یگان تشریفات ناحیه مقاومت بسیج سپاه لارستان حضور دو شهید مدافع امنیت را در جمع مردم و مسئولین گرامی داشتند.

سپس یکی از سبزپوشان سپاه و مداح اهل بیت (ع) با قرائت اشعاری در رثای شهدای کربلا و شهدای جنگ تحمیلی حال و هوای خاصی را به این مراسم بخشید.

در ادامه و در حالی که مداحان و نوحه خوانان، نوحه خوانی می کردند و دمام نوازان؛ آهنگ حزن و اندوه سر داده بودند، پیکر پاک و مطهر شهیدان جنگجو و عرفانی نیا بر دستان مردم و مسئولین عزادار، از حسینیه اعظم تا حوزه علمیه تشییع شد.

در پایان مراسم، برادر شهید جنگجو از دلاورمردی های برادر شهیدش سخن گفت و پیام تسلیت فرماندهی نیروی دریایی سپاه توسط یکی از پاسداران قرائت شد.

پیکر شهیدان جنگجو و عرفانی نیا پس از تشییع در لار به عمادشهر لارستان انتقال یافت تا مردم مومن این شهر نیز با شهدای امنیت وداع کنند.

پیکر این دو شهید والامقام فردا صبح در زادگاهشان بیرم لارستان بر دستان مردم و مسئولین ولایتمدار و همیشه در صحنه تشییع خواهد شد و پس از اقامه نماز، به خاک سپرده می شود.

میانگین امتیازات ۳٫۷ / ۵٫ تعداد امتیازات ۳