• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

در روز تاسوعای حسینی؛

پیکر مطهر سردار بی سر مدافع حرم شهید عبدالله اسکندری، میهمان مردم و مسئولین عزادار لارستان بود

• 16 مرداد 1401 - 17:02
هم زمان با دهه اول ماه محرم و در روز تاسوعای حسینی، مردم و مسئولین عزادار لارستان؛ میزبان پیکر پاک و مطهر سردار شهید عبدالله اسکندری، مدافع حرم حضرت زینب (س) بودند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ صبح امروز (یکشنبه) پیکر سردار بی سر سپاه اسلام به وسیله بالگرد، وارد فرودگاه بین المللی حضرت آیت الله آیت اللهی لارستان شد و مورد استقبال امام جمعه شهرستان، مسئولین، مدیران شهری، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان و اقشار مختلف قرار گرفت.

سپس پیکر سردار بی سر سپاه اسلام که پس از هشت سال فراق به وطن بازگشته، به صورت کاروان خودرویی از فرودگاه لارستان به طرف مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر لار تشییع شد تا در این مکان مقدس، مردم و مسئولین دلسوخته لارستان با پیکر این شهید وطن وداع کنند.

پیکر مطهر سردار بی سر مدافع حرم، شهید عبدالله اسکندری؛ سپس در یکی از خیابان های منتهی به مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر لار بر دستان مردم و مسئولین ولایی، شهید پرور و عزادار لارستان قرار گرفت و با شکوه و معنویت خاصی تا محل وداع تشییع شد.

پیکر این شهید والامقام پس از ورود به سالن مسجد در جمع خیل عظیم عزداران حسینی قرار گرفت.

مراسم استقبال و وداع با سید الشهدای مقاومت، شهید عبدالله اسکندری با نوحه خوانی، سینه زنی و سخنرانی همراه بود.

میانگین امتیازات ۴٫۲ / ۵٫ تعداد امتیازات ۵