پیگیری مشکلات مزمن و پروژه های غیرفعال مهم ترین اولویت سفر استاندار فارس به جنوب استان

• 13 تیر 1401 - 9:29

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، دکتر محمد هادی ایمانیه با هیئت همراه در بیست و هشتمین سفر رسمی شهرستانی خود به جنوب استان فارس سفر کرد. در این سفر، استاندار فارس ابتدا به زیارت قبور شهدا در تمام شهرستان ها رفته و مصادف با  ۱۲ تیرماه سالروز حادثه هواپیمایی ایرباس ایرانی در خلیج […]

در این سفر، استاندار فارس ابتدا به زیارت قبور شهدا در تمام شهرستان ها رفته و مصادف با  ۱۲ تیرماه سالروز حادثه هواپیمایی ایرباس ایرانی در خلیج فارس، شهدای این حادثه را نیز زیارت کرد.

نماینده عالی دولت در سفر خود، با حضور بر سر مزار مرحوم آِیت الله العظمی سید عبدالعلی آیت اللهی(ره) و  آیت‌الله سید مجتبی موسوی لاری دو تن از بزرگان و علمای اسلام در خطه لارستان ضمن قرائت فاتحه،  یاد و خاطره ایشان را گرامی داشت.

دکتر ایمانیه پس از بازدید از ۷۰ پروژه و طرح های نیمه تمام شهرستان های لار، گراش، جویم، خنج، اوز  ضمن تشکر از مهمان نوازی مردمان با فرهنگ جنوب استان، گفت: مشکلات مزمن و پروژه های غیرفعال چندین ساله در این سفر پیگیری شد؛ جاده ها و راه های مواصلاتی بین شهرها یکی از مشکلات جدی مردم بود که تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شد.

استاندار فارس با بیان اینکه «آب» یکی از مشکلات اصلی منطقه جنوب استان است، افزود: به دلیل خشکسالی های اخیر  استفاده از منابع آب زیر زمینی پایداری خودش را از دست داده است؛ بنابراین برای رفع مشکل تنش آبی در این منطقه تامین آب از خط لوله انتقال آب خلیج فارس، سد سلمان فارسی و استفاده از پساب فاضلاب شهر ها برای صنعت و تقویت آبخیز داری پیش بینی شده است.

نماینده عالی دولت در فارس ادامه داد:  تفاهم نامه هایی بین صنایع و آبفای استان به منظور تامین آب صنایع و شهرک های صنعتی  منعقد شده و ادامه خواهد داشت.

دکتر ایمانیه از کمک به تکمیل ورزشگاه بزرگ طوبی در شهر لار خبر داد و بیان داشت: این مجموعه ورزشی و فرهنگی مورد استفاده مردم قرار  خواهد گرفت.

وی ارتقا جویم به شهرستان و معرفی نخستین فرماندار را یکی دیگر از بخش های سفر خود عنوان کرد و افزود: جویم به عنوان  ۳۷ مین شهرستان استان انتخاب شد و با همراهی مردم، خیرین و دولت زیر ساخت های مورد نیاز برای استقرار ادارات و توسعه این منطقه محیا می شود.

استاندار فارس بازدید از کلینیک گراش را مورد توجه قرار داد و گفت:  ارتقا سطح دانشکده های علوم پزشکی لار  وگراش در این سفر مورد بررسی قرار گرفت که با وزیر بهداشت  مباحث نهایی مطرح خواهد شد.

نماینده عالی دولت در فارس بازدید از فرهنگسرای خنج را مورد توجه قرار داد و گفت: این فرهنگسرا در هفته دولت انشالله مورد استفاده قرار خواهد گرفت و کلینیک خنج نیز با تدابیر اندیشیده شده به عنوان مرکز خدمات روزانه مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه از دو بیمارستان امیدوار و راهپیما بازدید شد، گفت: تصمیماتی برای حل مشکلات این دو بیمارستان گرفته شده که رضایت مردم را از خدمات پزشکی به دنبال خواهد داشت.

دکتر ایمانیه ضمن تشکر از زحمات نماینده مردم لار، گراش، اوز و خنج در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اکنون اختلاف سلیقه در جنوب استان کنار زده شده و با همدلی و وحدت همه به دنبال آبادانی منطقه جنوب استان هستند و مشکلات با برنامه ریزی و کمک خداوند به تدریج کاهش پیدا خواهد کرد.

گفتنی است در سفر دکتر ایمانیه به جنوب استان فارس،  درکنار بازدید از پروژه های نیمه تمام شهرستان ها، طرح های گازرسانی به روستا ها با اعتبار یکصد و پنجاه میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار گرفت.