شهرداری کارزین

کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی

• کد خبر : 11930
  • 12 آذر 1401 - 15:15
کارزین شهری کشاورزی محور  با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی

کارزین شهری کشاورزی محور

با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی

مزیت های منطقه

مزيت‌سنجي و اولويت‌بندي كسب ‌وكارها

شناسنامه باقتصادی و سرمایه گذاری شهرستان

هم‌پوشاني فعالیت ها و مشاغل مزيت‌دار

تعیین کسب‌وکارهای مزیت‌دار شهرستان

• باغداری
    صنایع تبدیلی و تکمیلی
  • دامداری
  • صنایع غذایی
  • زراعت
  • طیور

صنایع دستی

فرصت های سرمایه گذاری در شهر کارزین

با توجه به معتدل بودن آب و هوا و شرایط بهینه و در نظر گرفتن این شهر در مسیر دسترسی و ارتباطی کوتاه به سه شهر جهرم، فیروزآباد و خنج و جاده ترانزیتی مرکز استان به جنوب کشور به سمت هرمزگان و بوشهر  امکان سرمایه گذاری های متنوع در بخش های مختلف اقتصادی در این مکان مهیا شده و نیاز به جذب سرمایه گذار در این راستا دارد.

کارزین با توجه به قدمت تاریخی و وجود آثار ظرفیت های بالفعل حوزه کشاورزی به صورت چهار فصل از جمله مرکبات، نخیلات، سبزیجات و تولیدات دام و گوشت از ظرفیت مطلوبی جهت سرمایه گذاری در بخش گردشگری نظیر ایحاد سردخانه، بسته بندی، صنایع تبدیلی، مدیریت زنجیره تامین، تولید و جریان کالا در شهر کشاورزی محور کارزین، تامین نهاده ها، تولید، برداشت، ذخیره سازی، فرآوری، توزیع، بازاریابی، خدمات غذایی و مصرف و همچنین گردشگری اقامتگاه های بوم گردی باغ شهری و کشاورزی محور ، رستوران های سنتی و باغ ایرانی برخوردار است.با راه اندازی شهرک کشاورزی با توجه به پتانسیل منطقه در بخش های کشاورزی و دامداری احداث صنایع تبدیلی از ظرفیت های اصلی سرمایه گذاری در شهر کارزین می توان برشمرد.

فرصت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری در حوزه ی توسعه ی شهری با همکاری شهرداری کارزین

شهرداری کارزین آمادگی خود را جهت پذیرش سرمایه گذاری در پروژه های زیر، اعلام می دارد:

۱- احداث مجتمع های چند منظوره ذخیره سازی و بسته بندی  و تنوع سازی تبدیلی محصولات باغی و زراعی

۲- احداث کارخانه تولید مصالح بتن و کارخانه بتن آماده

۳- ایجاد شهرک های مسکونی با توجه به شرايط آب و هوایی منطقه و امکان توسعه کالبدی شهر و جمعیت پذیری شهر

۴- استخر سرپوشیده (به دلیل موقعیت آب و هوایی)

۵- بوستان کوهپایه

۶- اجرای پمپ گاز (CNG) و پمپ بنزین

۷- اجرای تاسیسات شن و ماسه

۸- مجتمع تفریحی، رفاهی و خدماتی به صورت باغ مجتمع

۹- ایستگاه مسافر و نصب تابلوهای تبلیغاتی

۱۰- کشتارگاه صنعتی دام و بسته بندی