در چهارمین روز هفته دولت انجام خواهد گرفت :

• 06 شهریور 1401 - 12:38
کلنگ زنی فاز اول پارک جنگلی شهید سلیمانی شهر لامِرد
در چهارمین روز از هفته دولت 1401 و با حضور مسئولان شهرستانی آیین کلنگ زنی فاز اول پارک جنگلی شهید سلیمانی برگزار گردید.

در چهارمین روز هفته دولت انجام خواهد گرفت :

کلنگ زنی فاز اول پارک جنگلی شهید سلیمانی شهر لامِرد

ه گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد، در چهارمین روز هفته دولت ۱۴۰۱ کلنگ اجرایی فاز اول پارک جنگلی شهید سلیمانی شهر لامرد با حضور حجه الاسلام حسین زاده امام جمعه، دکتر موسوی نماینده مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، کرامت فر فرماندار شهرستان،جوکار شهردار لامرد، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولان شهرستانی در محل پارک جنگلی شهید سلیمانی به زمین زده شد.
جوکار شهردار لامِرد درخصوص مشخصات این پروژه ی عمرانی بیان داشت: این پروژه شامل احداث استخر و آب نما، احداث سکوی استراحت، احداث روشنایی، احداث تک لبه پیاده روها و احداث پیست دوچرخه سواری می باشد.
وی افزود: فاز اول پارک جنگلی شهید سلیمانی با اعتبارات درآمدی شهرداری لامِرد انجام خواهد شد.
لازم به توضیح است پارک جنگلی شهید سلیمانی در انتهای بلوار معلّم و جنوب شهرک سلامت شهر لامِرد واقع شده است.
روابط عمومی شهرداری لامِرد