• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

با حضور مسئولان لارستان؛

• 29 آبان 1401 - 15:46
در مراسمی و با حضور مسئولین شهرستان لارستان، کلنگ ساخت المان شهید گمنام در مدرسه علمیه امام علی بن ابی طالب (ع) لارستان به زمین زده شد...

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ مراسم کلنگ زنی ساخت المان شهید گمنام در مدرسه علمیه امام علی بن ابی طالب (ع) لارستان با حضور داریوش دهقان فرماندار ویژه شهرستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، حجت الاسلام والمسلمین رمضانی امام جمعه موقت لار، خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار، حجت الاسلام والمسلمین رضایی مدیر مدرسه علمیه امام علی بن ابی طالب (ع) لارستان، خیل تاش معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه شهرستان، حاج آقا دهقانی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه لارستان، سبز پوشان سپاه و جمعی از روحانیون، طلاب و مسئولان برگزار شد.

المان شهید گمنام قرار است با زیر بنای ۱۵۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان ساخته شود.

به گفته مدیر مدرسه علمیه امام علی بن ابی طالب (ع) لارستان طی هماهنگی های انجام شده، باید ۶۰ درصد این پروژه تا ایام فاطمیه تکمیل شود تا شهید گمنام در ایام سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در این شهر تشییع و در مکان تعیین شده به خاک سپرده شود.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی ضمن تقدیر از نواز شریفی لاری شهردار لار که در آغاز این پروژه قدم های خوبی برداشته، از مسئولان و خیرین منطقه خواست تا در ساخت المان شهید گمنام نهایت همکاری را داشته باشند تا در زمان موعود، منطقه لارستان بار دیگر از حضور شهید گمنام بهره مند شود.

حجت الاسلام والمسلمین رمضانی امام جمعه موقت لار هم در این مراسم گفت: همه ما مدیون شهدا هستیم و باید در این راه با تمام توان گام برداریم.

حاج آقا دهقانی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه لارستان با بیان اینکه توفیق و سعادت نصیب همه ما شده تا بتوانیم در مراسم ساخت المان شهید حضور داشته باشیم، از جمع حاضر خواست تا آخرین مرحله تشییع، تدفین و ساخت المان شهید گمنام پای کار باشند.