در نشست شهرداران استان فارس با معاون مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

• کد خبر : 1962
  • 11 خرداد 1401 - 10:46
گام بلند شهرداری و شورای شهر ایج در رفع مشکل زمین های تنب توراهی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای شهر ایج، در نشست رفع اختلاف و توافق شهرداران فارس با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس مشکلات مربوط به زمین‌های موسوم به تنب توراهی شهر ایج بررسی و وارد مرحله جدیدی شد. در این نشست که با حضور دکتر حمیدی و دکتر پروری معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی […]

در این نشست که با حضور دکتر حمیدی و دکتر پروری معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس،مهندس فقیهی کیا نماینده استانداری،مهندس ابراهیمی رئیس بنیاد مسکن استهبان به همراه شهردار و رئیس شورای شهر ایج و جمعی دیگر از شهرداران فارس در اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس برگزار شد، ابهامات و اختلافات مربوط به شهرداری ها با بنیاد مسکن بررسی و نتایج مطلوبی حاصل شد.

قابل ذکر است یکی از موارد مورد مناقشه در این جلسه که توسط مهندس نظری شهردار و سجاد فتحی رئیس شورای شهر ایج مطرح شد،مشکل مربوط به الحاق به محدوده و رفع بلاتکلیفی زمین‌های موسوم به تنب تو راهی است که سال ها پیش به مردم  واگذار شده بود.

در این نشست مقرر شد که پس از تهیه نقشه تفکیکی زمین های مذکورتوسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، نسبت به حق السهم شهرداری اقدام گردد و پس از انجام تفکیک، بنیاد مسکن با همکاری شهرداری اقدامات لازم را جهت خدمات رسانی به این محدوده انجام دهند./

میانگین امتیازات ۳٫۷ / ۵٫ تعداد امتیازات ۳

لینک کوتاه : https://fars-shahrdari.ir/?p=1962