🌧️ *آماده باش کامل ستاد بحران شهرداری* ⛈️ در پی آغاز بارش های روز سه شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۱ بلافاصله ستاد مدیریت بحران شهرداری تشکیل و در محل موتوری مستقر شدند. 🚒 *آمار عملکرد ستاد بحران در اولین روز از سامانه جدید بارشی مورخ ۴ مردادماه بشرح ذیل است:* 👨🏻‍🚒 تعدادنیروهای آماده باش ۷۱ نفر (اداری-آتش نشانی- فضای سبز- خدمات و…)

• 05 مرداد 1401 - 13:02

🌧️ *آماده باش کامل ستاد بحران شهرداری* ⛈️ در پی آغاز بارش های روز سه شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۱ بلافاصله ستاد مدیریت بحران شهرداری تشکیل و در محل موتوری مستقر شدند. 🚒 *آمار عملکرد ستاد بحران در اولین روز از سامانه جدید بارشی مورخ ۴ مردادماه بشرح ذیل است:* 👨🏻‍🚒 تعدادنیروهای آماده باش ۷۱ نفر(اداری-آتش […]

🌧️ *آماده باش کامل ستاد بحران شهرداری*

👨🏻‍🚒 تعدادنیروهای آماده باش ۷۱ نفر
(اداری-آتش نشانی- فضای سبز- خدمات و…)

ماشین آلات و تجهیزات آماده به خدمت:
۵ دستگاه لودر
۳ دستگاه بیل میکانیکی
۳ دستگاه کامپرسی
۴ دستگاه خودرو سنگین و نیمه سنگین
۸ دستگاه خودرو سبک
~~~~~~~~~~~~~~~~
*با توجه به اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته در قبل از بارندگی و احداث کانالهای انحرافی، لایروبی مسیل ها و هرس درختان و… خوشبختانه تا حد زیادی از بروز خسارات جدی به تاسیسات شهری جلوگیری بعمل آمد.*
~~~~~~~~~~~~~~~~
🌊 ۱۳ مورد رفع آبگرفتگی جداول و مسیل های عبور سیلاب توسط واحد خدمات

🎋 ۷ مورد جمع آوری شاخ درختان شکسته شده توسط واحد فضای سبز

🚙 ۱۴ مورد امدادرسانی به خودروهای گرفتار در گل و سیلاب و سقوط در جداول توسط آتش نشانی و موتوری

🪠 ۱ مورد کف کش در اختیار افراد قرار گرفت جهت تخلیه آب

🫗 ۱ مورد تخلیه آب از منازل و زیرزمین توسط ستاد بحران

🏠 ۲ مورد ایمن سازی و جمع آوری ساختمان قدیمی تخریب شده در بافت فرسوده

🔹این ستاد آمادگی امدادرسانی به همشهریان را دارد.

📞 ۵۲۴۵۰۹۶۰ دفتر ستاد بحران
📱۰۹۱۷۲۰۵۵۹۹۰ حسینعلی مولایی