• 26 اردیبهشت 1401 - 10:28

#?? شهرقیر ?️ ۱۴۰۱/۰۲/۲۶ ?کاشت پاجوش نخل در شهر قیر# بلوار شهید سلیمانی- ورودی شهر# بلوار فرزانگان محله سکه روان #آغاز شد? ♻️ دعوت از باغداران و شهروندان جهت شرکت در این امر خدا پسندانه با اهدای پاجوش نخل به شهرداری جهت کاشت در سطح شهر ♦️شهردار قیر از آغاز عملیات کاشت پاجوش نخل در […]

#?? شهرقیر

?️ ۱۴۰۱/۰۲/۲۶

♦️شهردار قیر از آغاز عملیات کاشت پاجوش نخل در این شهر خبر داد.

♻️به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر،محمدرضا علیپورنسب پور شهردار، ضمن اشاره به فواید بی شمار درخت نخل و به ویژه بومی بودن این درخت درشهر قیر گفت : کاشت پاجوش نخل در چندین نقطه از شهر اقدامی است که برای توسعه دادن درختان مثمر و افزایش مطلوبیت بهره برداری از فضای سبز آغاز شده است.

♦️وی افزود : با توجه به هرس درختان کویتی( کنوکارپوس )و جایگزین نمودن نخل به جای این درخت غیرمثمر قصد داریم در مناطق مختلف شهر قیر تعدادی پاجوش نخل بکاریم و در همین راستا از باغداران و شهروندانی که تمایل دارند در این امر خداپسندانه با شهرداری شرکت کنند دعوت به عمل می‌آید تا با خرید و اهدای پاجوش نخل جهت کاشت در سطح شهر با این شهرداری همکاری کنند.

♦️شهردار قیر بابیان اینکه درخت خرما سازگاری با آب وهوای شهرقیر دارد بیان کرد: توسعه کاشت درخت خرما و تلاش برای حفاظت و صیانت از فضای سبز نه تنها سبب زیبایی شهر می‌شود بلکه زمینه‌ساز آسایش و آرامش برای شهروندان می باشد.

♦️علیپورنسب تصریح کرد:اکنون کار کاشت پاجوش نخل در بلوار شهید سلیمانی و بلوار فرزانگان محله سکه روان آغاز شده که این عملیات در دیگر نقاط شهر ادامه خواهد داشت.

♻️ شایان ذکر است که برای اهدای پاجوش نخل به شهرداری می توانید با شماره تماس۰۹۱۷۸۸۴۹۰۶۷ مهندس پاکاری مسئول فضای سبز شهرداری تماس حاصل فرمایید.

# در تلاشیم که خدمات شایسته ای را به شهروندان ارائه کنیم .

?| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر

با ماهمراه شوید ?