• امروز : سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 30 April - 2024

در ادامه پروژه ی سنگفرش مشارکتی معابر و کوچه ها انجام گرفت:

آغاز عملیّات اجرایی پروژه ه ی مشارکتی سنگفرش کوچه ی شماره ی ۳ خیابان فرزانگان شهر لامِرد

• 03 تیر 1402 - 6:51
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، عملیّات اجرایی پروژه ی مشارکتی سنگفرش کوچه ی شماره ی ۳ خیابان فرزانگان شهر لامِرد آغاز شد. مهندس بهمن نژاد معاون شهردار لامِرد درخصوص پروژه‌ی مشارکتی سنگفرش نمودن کوچه ها ...

در ادامه پروژه ی سنگفرش مشارکتی معابر و کوچه ها انجام گرفت:

مهندس بهمن نژاد معاون شهردار لامِرد درخصوص پروژه‌ی مشارکتی سنگفرش نمودن کوچه ها و معابر سطح شهر لامِرد بیان داشت : پروژه‌ی مشارکتی سنگفرش کوچه ها و معابر براساس درخواست همشهریان و ساکنین کوچه ها و معابر در سطح شهر انجام می گیرد به گونه ای که تاکنون چندین پروژه مشارکتی سنگفرش در کوچه های شهر لامِرد آغاز و به اتمام رسیده است از جمله این پروژه های مشارکتی انجام گرفته می توان به سنگفرش نمودن کوچه ها شماره ی ۱۴ خیابان امامت محلّه ی زیارت، شماره ۵ خیابان صاحب الامر و کوچه ی شرقی مسجد محله سورغال شهر لامِرد اشاره نمود که عملیّات اجرایی سنگفرش نمودن آنها انجام و به اتمام رسیده است.
وی همچنین اضافه نمود: پروژه ی سنگفرش کوچه ها شامل عملیّات اجرای کانیوا و سنگفرش می باشد که در ابتدا عملیّات فنی شامل نقطه زنی و برداشت کوچه انجام و سپس عملیّات اجرای کانیوا در وسط کوچه براساس نقطه زنی ها و نقشه برداری های صورت گرفته ی فنی انجام می گیرد و در نهایت نیز عملیّات سنگفرش کوچه انجام می گیرد.
بهمن نژاد در ادامه افزود: عملیّات اجرایی سنگفرش کوچه های ۱۴ خیابان امامت محله زیارت شهر لامِرد با نظارت واحد عمران و توسط پیمانکار مشخص شده آغاز و در کوتاهترین زمان ممکن و بدون توقف انجام و به پایان رسید و در آستانه عید سعید فطر ۱۴۰۲ به عنوان عیدی شهرداری لامِرد تقدیم همشهریان و ساکنین بزرگوار این کوچه گردید.
ایشان ضمن اشاره به ادامه دار بودن پروژه ی مشارکتی سنگفرش کوچه ها( براساس درخواست های ساکنین کوچه ها) در سطح شهر گفتند : کوچه ی شماره ی ۵ خیابان صاحب الامر نیز یکی دیگر از کوچه هایی بود که این پروژه ی مشارکتی در آن انجام و به پایان رسیده است.
وی افزود : یکی دیگر از پروژه ی مشارکتی سنگفرش نمودن آن در دستور کار کوچه ی شرقی مسجد محلّه ی سورغال شهر لامِرد بود که پس از ثبت درخواست ساکنین محترم این کوچه عملیّات اجرایی آن توسط پیمانکار پروژه آغاز گردید و پس از انجام مراحل اجرایی سنگ کانیوا، سنگفرش نمودن آن انجام و در مدت زمان مشخص شده به پایان رسید و در اختیار همشهریان عزیز آن کوچه قرار گرفت.
معاون اجرایی شهرداری لامِرد با اشاره به آغاز عملیّات اجرایی پروژه ی مشارکتی سنگفرش کوچه شماره ی ۳ خیابان فرزانگان شهر لامِرد اضافه نمود : در ادامه ی پروژه های مشارکتی سنگفرش نمودن کوچه های سطح شهر لامِرد، پس از انجام مراحل ثبت درخواست ساکنین و نقشه برداری، پروژه ی عمرانی _ زیباسازی سنگفرش مشارکتی کوچه شماره ی ۳ خیابان فرزانگان شهر لامِرد در دستور کار واحد عمران شهرداری لامِرد قرار گرفته و عملیّات اجرایی آن آغاز گردید.
بهمن نژاد در پایان اضافه نمودند : در پروژه ی مشارکتی سنگفرش کوچه ها، مصالح و سنگفرش مورد نیاز را شهرداری لامِرد فراهم خواهد نمود و ساکنین محترم محل اجرای پروژه تنها هزینه دستمزد اجرای پروژه را پرداخت می نمایند.
لازم به توضیح است عملیّات اجرایی این پروژه براساس درخواست ساکنین محترم کوچه یا معبر و پس از طی مراحل فنی و اداری آغاز و انجام می گیرد.