• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

آگهی مناقصه عمومی واگذاری خدمات حفظ و نگهداری فضای سبز شهر لار

• 11 مرداد 1401 - 13:44
آگهی مناقصه عمومی واگذاری خدمات حفظ و نگهداری فضای سبز شهر لار
شهرداری لار درنظر دارد عملیات حفظ و نگهداری فضای سبز شهر لار را برای مدت یک سال با برآورد اولیه 92/619/151/927 ریال از طریق مناقصه عمومی با شرایط ذیل به بخش خصوصی واگذار نماید .

شهرداری لار درنظر دارد عملیات حفظ و نگهداری فضای سبز شهر لار را برای مدت یک سال با برآورد اولیه ۹۲/۶۱۹/۱۵۱/۹۲۷ ریال از طریق مناقصه عمومی با شرایط ذیل به بخش خصوصی واگذار نماید . بدینوسیله از کلیه شرکتهای واجد شرایط دعوت به عمل می آید جهت اخذ اوراق و شرکت در مناقصه از زمان درج آگهی به آدرس لار – شهرداری لار  واحد امور قراردادها مراجعه نمایند .

شرایط:

۱- مدیر عامل یا حداقل یکی از اعضاء اصلی هیئت مدیره شرکت الزاماً می بایست کارشناس فضای سبز یا کشاورزی ، سهام دار و دارای حق امضاء مجاز در اسناد مالی تعهد آور و قراردادها باشد یا شرکت می بایست دارای حداقل ۳ سال سابقه مرتبط در زمینه حفظ و نگهداری فضای سبز باشد .

۲- موضوع اساسنامه شرکت خدمات فضای سبز باشد .

۳- مبلغ سپرده شرکت در مناقصه ۴/۶۳۰/۹۵۷/۵۹۶ ریال بصورت واریز نقدی به حساب شماره ۱۰۰۷۹۰۲۳۹۷۶۶ بانک شهر یا ارائه ضمانت نامه بانکی معتبر.

۴- آخرین مهلت تحویل پیشنهادها : تا پایان وقت اداری مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۷ می باشد .

۵- زمان تشکیل کمیسیون مناقصه : جهت بازگشایی پاکت ها مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۹ خواهد بود .

۶- هزینه درج آگهی به عهده برنده مناقصه می باشد .

۷- شهرداری در رد یک یا تمام پیشنهادها مختار است و به پیشنهادهای مشروط و فاقد سپرده و همچنین به پیشنهادهای خارج از مهلت مقرر ترتیب اثرداده نخواهد شد .

۸- سپرده نفرات اول تا سوم به ترتیب در صورتی که برنده مناقصه شناخته شدند و حاضر به عقد قرارداد نگردند به نفع شهرداری ضبط خواهد شد .

۹- بدیهی است شرکت در مناقصه و ارائه پیشنهاد به منزله قبول کلیه شروط و تصمیمات متخذه شهرداری خواهدبود .

۱۰- سایر شرایط ومشخصات در اسناد مناقصه مندرج است.

انتشار نوبت اول: ۱۴۰۱/۰۵/۱۰

انتشار نوبت دوم: ۱۴۰۱/۰۵/۱۸