• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024

با حضور معاونت امور اقتصادی استانداری فارس، فرماندار ویژه لارستان و سرپرست شهرداری لار انجام شد؛

آیین افتتاح و بهره برداری از ۵ پروژه عمرانی شهرداری لار با اعتباری افزون بر ۳۴۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال

• 19 بهمن 1401 - 16:23
در هشتمین روز از دهه مبارک فجر، 5 پروژه عمرانی و زیر بنایی، خدماتی و رفاهی شهرداری لار با اعتباری افزون بر 346 میلیارد و 500 میلیون ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

در هشتمین روز از دهه مبارک فجر، ۵ پروژه عمرانی و زیر بنایی، خدماتی و رفاهی شهرداری لار با اعتباری افزون بر ۳۴۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در آیین رونمایی از این پروژه ها که با حضور محسن ربانی زاده معاونت امور اقتصادی استانداری فارس، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، معاونین فرماندار، نماینده امام جمعه لارستان، جمعی از مسولین شهرستان، سحر یادگار فرد عضو شورای اسلامی شهر لار، نماینده بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان، خیرین و معتمدین منطقه و مسولین واحدهای اجرایی شهرداری برگزار شد، رامین موحدی سرپرست شهرداری لار، ضمن گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه پر فروغ فجر، گفت: پل ورودی شهرک اندیشه تقاطع شهرک کوثر به مساحت ۱۹۰ متر مربع با اعتباری افزون بر ۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال یکی از پروژه های شهری است که ۵۰ درصد اعتبار ساخت آن از محل درآمد شهرداری لار و ۵۰ درصد هم توسط بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان تامین شده و این پل به نام بانی خیر مرحوم سید عبدالرحیم هاشمی زاده نامگذاری شده است.

رامین موحدی با بیان اینکه پل ورودی شهر از سمت جهرم به مساحت ۸۵۰ متر مربع با اعتباری افزون بر ۴۶ میلیارد ریال، از دیگر پروژه های شهرداری لار است، گفت: اعتبار این پل با مشارکت شهرداری لار، بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان و بخشی از آن هم توسط نیک اندیشان محله پاقلعه تامین شده است.

وی ادامه داد: زیر سازی و اجرای آسفالت دستی معابر شهری به مساحت ۵ هزار ۲۰۰ متر مربع با اعتباری افزون بر ۱۰ میلیارد ریال، اجرای محوطه سازی ادامه بوستان نخل به طرف شهرک کوثر به مساحت هزار و پانصد متر مربع با اعتباری افزون بر ۴ میلیارد ریال از محل درآمد شهرداری لار و جایگاه CNG مصطفی آباد (شماره ۲ شهرداری) با اعتباری افزون بر ۲۶۰ میلیارد ریال؛ با مشارکت شهرداری و شرکت ملی پخش فراورده های نفتی لارستان هم از پروژه هایی است که در این ایام خجسته، شاهد افتتاح و بهره برداری از آن هستیم.

محسن ربانی زاده معاونت امور اقتصادی استانداری فارس هم در این مراسم از عملکرد خوب شهرداری لار و همچنین مشارکت خیرین در اجرای پروژه های شهری تقدیر کرد.