• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024

در سومین روز از هفته دولت :

• 05 شهریور 1402 - 7:45
افتتاح ۴ پروژه ی بزرگ شهری شهرداری لامِرد

در سومین روز از هفته دولت :

افتتاح ۴ پروژه ی بزرگ شهری شهرداری لامِرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، در سومین روز از هفته دولت و  با حضور مدیران و مسوولان ادارات شهرستان لامِرد، ۴ پروژه ی بزرگ شهری شهرداری لامِرد افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
در آیین افتتاح پروژه های شهری شهرداری لامِرد، چهار پروژه ی آسفالت معابر بافت فرسوده ی محلات شهر لامِرد، اجرای تک لبه ی معابر شهر لامِرد، دیوار ساحلی رودخانه گچی و اصلاح روشنایی بلوار شهید مطهری شهر لامِرد افتتاح و در اختیار شهروندان بزرگوار قرار گرفتند.
دکتر جوکار در آیین افتتاح ۴ پروژه ی بزرگ شهری شهرداری لامِرد بیان داشت : امروز و در سومین روز از هفته دولت شاهد افتتاح و بهره برداری از ۴ پروژه ی شهر شهرداری لامِرد با اعتبار ریالی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان هستیم.
۱ _ ⬅️ وی درخصوص مشخصات پروژه های مورد افتتاح بیان داشتند: اولین پروژه ای که افتتاح آن صورت می گیرد، پروژه ی آسفالت معابر بافت فرسوده ی محلات شهر لامِرد می باشد که این پروژه به صورت مشارکتی شهرداری لامِرد با اداره و راه شهرسازی می باشد. این پروژه در معابر بافت فرسوده ی محلات محمدشریفی، گودبرکه، چاه حاجی ابول، کهوردان، آبشولی، هیکلی نو و قلعه ملا اجرا شده است که اعتبار ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان ( ۵ میلیارد تومان توسط شهرداری لامِرد و ۱ ميليارد و ۷۵۰ میلیون تومان توسط اداره و شهرسازی) برای این پروژه ی مشارکتی شهرداری _ اداره راه و شهرسازی هزینه شده است.
۲ _ ⬅️ دومین پروژه ای که مورد افتتاح قرار گرفت پروژه ی اجرای تک لبه ی معابر سطح شهر لامِرد بود.
دکتر جوکار شهردار لامِرد در آیین افتتاح پروژه ی اجرای تک لبه ی معابر سطح شهر لامِرد بیان داشت: این پروژه ی بزرگ که در معابر سطح شهر لامِرد اجرا شده است تعداد ۱۰۰ هزار تک لبه در کارخانه ی تولید قطعات بتنی شهرداری لامرد تولید شده در طول ۵۰ کیلومتر اجرا شده است.
وی درخصوص هزینه اجرای پروژه ی تک لبه ی معابر شهر لامِرد افزود: جهت اجرای پروژه ی ۵۰ کیلومتری تک لبه ی معابر شهر لامِرد اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان از محل درآمدهای شهرداری لامِرد هزینه شده است.
۳ _ ⬅️ پروژه ی دیوار ساحلی رودخانه گچی واقع در خیابان بسیج شهر لامِرد سومین پروژه ی شهری که مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.
شهردار لامِرد در آیین افتتاح دیوار ساحلی رودخانه گچی بیان داشت: پروژه ی احداث دیوار ساحلی رودخانه گچی جهت کاهش حوادت و آسیب های ناشی از سیلاب های فصل بارندگی در دستور کار شهرداری لامِرد قرار گرفت.
وی درخصوص مشخصات فنی این پروژه بیان داشت: مجموع طول دیوارهای شرقی و غربی این پروژه ۶۴۸ متر می باشد که جهت اجرای این پروژه ی بزرگ مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از محل درآمدهای شهرداری لامِرد هزینه شده است که امیدواریم با افتتاح این دیوار ساحلی شاهد از بین رفتن خسارت های ناشی از سیلاب های فصل بارندگی باشیم.
۴ _ ⬅️ اصلاح روشنایی بلوار شهید مطهری شهر لامِرد چهارمین پروژه ی شهری شهرداری لامِرد بود که مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر جوکار شهردار لامِرد درخصوص مشخصات و هزینه ی اجرای این پروژه ی روشنایی معابر بیان داشتند : در ادامه ی پروژه ی اصلاح روشنایی معابر  و بلوارهای شهر لامِرد، پروژه ی اصلاح روشنایی بلوار شهید مطهری در دستور کار شهرداری لامِرد قرار گرفت. جهت اجرای این پروژه تعداد ۳۶۰ عدد لامپ LED در بلوار شهید مطهری نصب و جایگزین لامپ های قدیمی گردید.
وی ادامه داد : جهت اجرای پروژه ی اصلاح روشنایی بلوار شهید مطهری اعتبار ۲ میلیارد تومان از محل درآمدهای شهرداری لامِرد هزینه شده است.
ایشان درخصوص پروژه ی اصلاح روشنایی بلوارهای شهر لامِرد نیز بیان داشتند: پروژه ی اصلاح روشنایی بلوارهای شهر لامِرد براساس برنامه ریزی های صورت گرفته ادامه یافته و انجام خواهد شد.
دکتر جوکار شهردار لامِرد در پایان آیین افتتاح ۴ پروژه ی بزرگ شهری شهرداری لامِرد از تلاش ها و زحمات تمامی عزیزانی که در اجرا و به ثمرنشستن این پروژه ها به ویژه همکاران پرتلاش در مجموعه ی شهرداری لامِرد تشکر و قدردانی نمودند.

لازم به توضیح است در آیین افتتاح پروژه های شهر ی شهرداری لامرد مهندس خضری فرماندار محترم شهرستان، علوی مسوول دفتر نماینده ی محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان و روسای ادارات شهرستان حضور داشتند.