• امروز : چهارشنبه - ۲۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 May - 2024

اصغر فرودی شهردار لار در آیین تجلیل از نخبگان ورزش لارستان

اگر به مقام و افتخار جهانی دست یافتید به یاد داشته باشید که از این سرزمین و این آب و خاک بلند شده اید و هیچ گاه ایران سربلند و زادگاه خود را فراموش نکنید

• کد خبر : 19589
  • 03 آبان 1402 - 18:25
در آیینی از نخبگان ورزش لارستان تجلیل شد.

در مراسمی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش و با حضور داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان، اصغر فرودی شهردار لار، محمد حسن طیبی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان، احمد علمدار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه لارستان، سحر یادگارفرد عضو شورای اسلامی شهر لار، محسن زارع، ابوالفضل سعیدی حقیقی و محمد امین منتظری معاونین شهردار، از ۱۰ نفر از نخبگان ورزش شهرستان؛ معرفی شده از سوی  اداره ورزش و جوانان که در سطح کشور و ملی افتخار آفریده اند، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم که به همت حوزه فرهنگی اجتماعی شهرداری و شورای اسلامی شهر لار در سالن هتل جهانگردی لارستان برگزار شد، ابتدا ورزشکاران از افتخارات خود در سطح ملی، کشوری و استانی سخن گفتند.

در ادامه اصغر فرودی ضمن تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش به ورزشکاران، با بیان اینکه یکی از وظایف شهرداری ها توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و هنری است، گفت: مجموعه مدیریت شهری در حوزه ورزش اقدامات زیادی انجام داده که احداث مجموعه زمین تنیس خاکی که اکنون آماده بهره برداری است یکی از اقدامات شهرداری لار در این حوزه می باشد.

شهردار لار با اشاره به سیاست های مدون شده شهرداری از سوی شورای اسلامی شهر در حوزه ورزش گفت: شهرداری و شورای شهر در چارچوب وظایف ذاتی خود در خدمت ورزشکاران شهر و شهرستان بوده و خواهد بود.

اصغر فرودی شهردار لار با اشاره به این فراز دعای کمیل که می فرماید: «قو علی خدمتک جوارحی»، گفت: فلسفه ورزش در نظام مقدس جمهوری اسلام با دیگر نظام های رایج در جهان متفاوت است. چرا که هدف از ورزش در اسلام علاوه بر سلامتی؛ خدمت به خلق خداست.

این مدیر شهری خطاب به نخبگان ورزشی گفت: شما در نوجوانی و جوانی در راه ورزش قدم گذاشته و بدون شک همزمان با ورزش به تحصیلات خود هم ادامه داده اید و قطعا در سطح جهانی افتخارآفرین خواهید شد.

وی ادامه داد: اگر به مقام و افتخار جهانی دست یافتید به یاد داشته باشید که از این سرزمین و این آب و خاک بلند شده اید و اگر افتخاری است مقدمات آن از همین زمین های خاکی آغاز شده است. پس هیچ گاه ایران سربلند و زادگاه خود را فراموش نکنید.

داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان، احمد علمدار معاون فرماندار، سحر یادگارفرد عضو شورای اسلامی شهر لار و محسن زارع معاون فرهنگی شهردار هم درسخنانی ورزشکاران جوان و متدین ایران اسلامی را مایه مباهات و افتخار کشور دانستند.

در پایان مراسم، ورزشکاران افتخار آفرین لارستانی لوح تقدیر و هدایای خود را از دست مسئولین دریافت کردند.

لینک کوتاه : https://fars-shahrdari.ir/?p=19589