• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024

با حضور پر شور و شعور مردم لارستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ برگ زرین دیگری از سند و افتخار عزت برای ایران و ایرانی رقم خورد

• 22 بهمن 1401 - 16:56
راهپیمایی یوم الله 22 بهمن 1401 در لارستان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ در لارستان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ راهپیمایی چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بعد از دو سال شرایط کرونایی در ساعت ۹:۳۰ امروز ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ همزمان در لارستان و سراسر کشور با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

در این راهپیمایی با شکوه که با حضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، اعضای شورای تامین و اعضای شورای اداری لارستان، رامین موحدی سرپرست شهرداری لار، خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، رزمندگان و بسیجیان، روحانیون و علمای شیعه و سنی، طلاب حوزه های علمیه، روسا و اعضای شوراهای اسلامی، ورزشکاران، دانش آموزان و دانشجویان، فرهنگیان و دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم از چهار راه پیروزی شهر لار آغاز شد، راهپیمایی کنندگان با در دست داشتن پرچم پرافتخار ایران، تصاویر امام و رهبری و سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و پلاکاردهایی با متن هایی زیبا و کوبنده؛ با مشتهای گره کرده و سر دادن شعار های ضد استکباری، ضمن اعلام انزجار خود از استکبار جهانی، بار دیگر به جهانیان نشان دادند که مردان و زنان غیور ایرانی؛ با شور و شعور همیشگی خود، همیشه و در هر لحظه گوش به فرمان رهبر و مقتدای خود امام خامنه ای، برای دفاع از آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی ایران آماده اند.

امروز مردم ولایی، شهید پرور و همیشه در صحنه لارستان بزرگ باز مثل همیشه حماسه ای دیگر آفریدند و برگ زرین دیگری از سند و افتخار عزت برای ایران و ایرانی رقم زدند.

مردم لارستان همگام و همراه با دیگر مردم ایران اسلامی به جهانیان ثابت کردند که با تدابیر عالمانه ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله امام خامنه ای و با بصیرت و هوشیاری خود، تمامی توطئه های دشمن را نقش بر آب می کنند.

در طول مسیر راهپیمایی، گروه های سرود دانش آموزی و پایگاه های مقاومت با اجرای سرودهای انقلابی و حماسی و همچنین اجرای سرود ۳۱۳ نفره دانش آموزان، جلوه دیگری به این حماسه با شکوه بخشیده بود.

راهپیمایی کنندگان در تمام طول مسیر راهپیمایی در حالی که پرچم پر افتخار ایران اسلامی را به اهتزاز در آورده بودند، پرچم آمریکا و انگلیس ظالم و جنایکار را در زیر گام های استوار خود لگد مال می کردند.

نیروهای مردمی و هیئت های مذهبی، در طول مسیر از راهپیمایی کنندگان پذیرایی می کردند.

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شهر لار که از چهار راه پیروزی آغاز شد، با عبور از خیابان ساحلی، خیابان مدرس شمالی و میدان مدرس به طرف محل پایانی مراسم “حسینیه اعظم” این شهر ادامه یافت.

امام جمعه لارستان در جمع راهپیمایی کنندگان با اشاره به ظلم و فساد دربار پهلوی و وضعیت مردم ایران در دوران ستمشاهی، از برکات، عظمت و اقتدار انقلاب اسلامی ایران سخن گفت.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم در بخش دیگری از سخنان خود بر موضوع جهاد تبیین تاکید کرد.

اجرای سرود های حماسی و انقلابی توسط گروه سرود مصباح الهدی و گروه سرود طاها از برنامه های پایانی این مراسم با شکوه بود.

این مراسم با قرائت قطعنامه و ندای الله اکبر راهپیمایی کنندگان به پایان رسید.

فضاسازی شهری توسط روابط عمومی شهرداری لار با همکاری پایگاههای مقاومت بسیج با استفاده از پرچم و ریسه پرچم ایران و پرچم های رنگی و پلاکاردهای بزرگ با شعارهای دوران انقلاب در طول مسیر راهپیمایی، فضای این حماسه ملی و با شکوه را جلوه ای خاص بخشیده بود.

خبرنگاران و عکاسان به زیبایی تمام در حال ثبت و ضبط این حماسه ملی بودند.

نظیر چنین مراسمی، در سایر شهرها و بخش های لارستان نیز با شکوه خاصی برگزار شد.