• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳

برای اولین بار پیش بینی بالغ بر یکصد میلیارد تومان بودجه عمرانی

• 27 بهمن 1402 - 19:05
برای اولین بار پیش بینی بالغ بر یکصد میلیارد تومان بودجه عمرانی
اصغر فرودی شهردار لار که همزمان با اعیاد ماه مبارک شعبان و در آیین افتتاح و بهره برداری از پل زنده یاد سید عبدالرحیم هاشمی زاده در ورودی کوی گاله و چندین طرح عمران شهری دیگر در جمع مردم و مسئولین سخن می گفت، ضمن یاد و نام بزرگ نیک اندیش منطقه لارستان سید عبدالرحیم هاشمی زاده، گفت: این مرد بزرگ که حقیقتا کارهای بزرگی در اقصی نقاط لارستان و منطقه انجام داده، از آن انسان هایی بوده که درد انسانیت داشته و کاهش درد و رنج همنوعان از مهمترین دغدغه و تلاش این نیک اندیش بزرگوار بوده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ فرودی افزود: انسان هایی که برای کمک به همنوعان و حل مشکلات مردم دغدغه دارند، هم در فرهنگ دینی و هم در فرهنگ ملی جامعه ما از جایگاه رفیعی برخوردارند.

اصغر فرودی در ادامه با اشاره به سخن بزرگان دین و اشعاری از مولوی، افراد بزرگ را چه در دوران حیات و چه پس از آن، شایسته تکریم دانست و از خاندان و بستگان زنده یاد سید عبدالرحیم هاشمی زاده و همچنین منصور اسماعیلی مدیر عامل بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان که نسبت به کارهای خیر و عام المنفعه به خصوص در حوزه خدمات شهری عنایت ویژه ای دارند، تقدیر کرد.

این مدیر شهری در ادامه سخنان خود در آیین افتتاح پل زنده یاد سید عبدالرحیم هاشمی زاده در ورودی کوی گاله شهر لار، گفت: امروز در واقع علاوه بر این پل، شاهد افتتاح و بهره برداری از دو دستگاه پل دیگر یکی در “ورودی شهرک اندیشه و نقطه اتصال شهرک کوثر”، و دیگری در “ورودی شهر از سمت جهرم بر روی رودخانه وربند و نقطه اتصال محله پاقلعه به شهرک امام حسین (ع)” هستیم که به همت خانواده بزرگ زنده یاد سید عبدالرحیم هاشمی زاده و تلاش بنیاد نیک اندیش هاشمی لارستان؛ با مشارکت شهرداری و به یاد و نام آن نیک اندیش بزرگ احداث شده است.

اصغر فرودی شهردار لار هزینه ساخت این سه دستگاه پل را جمعا حدود ۱۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۵۰ درصد این هزینه از محل منابع شهرداری و ۵۰ درصد هم توسط خانواده نیک اندیش هاشمی زاده تامین شده است.

وی از همه دست اندرکاران و تلاشگران احداث پل زنده یاد سید عبدالرحیم هاشمی زاده تقدیر و تشکر کرد.

از خیرین بزرگوار دعوت می کنیم تا پروژه های شهری را در اولویت قرار دهند.

شهردار لار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علیرغم تلاشهایی زیادی که در شهر لار انجام شده ولی به دلیل وسعت و عظمت تاریخی این شهر، در حوزه شهری نیازهایی زیادی داریم؛ از خیرین بزرگوار دعوت کرد تا پروژه های شهری را در اولویت قرار دهند.

فرودی افزود: در این راه مجموعه مدیریت شهری هم آمادگی بیش از پیش خود را برای مشارکت با خیرین اعلام می کند.

اصغر فرودی شهردار لار در ادامه سخنان خود مژده ای هم به شهروندان عزیز و شریف شهر لار داد.

وی گفت: در حاضر در حال تنظیم بودجه سال ۱۴۰۳ هستیم و مراحل نهایی ان را پشت سر میگذاریم.

شهردار لار افزود: با تاکیدات شورای شهر به نحوی برنامه ریزی شده که برای اولین بار بالغ بر یکصد میلیارد تومان بودجه عمرانی برای سال آینده پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری بخشی از خواسته های مردم محقق نشد و ما شرمنده همشهریان شده ایم، گفت: در سال جدید تلاش می کنیم تا با اعتبارات به دست آمده بخش مهمی از تقاضاها و خواسته های مردم عزیز و شریف را تحقق بخشیم.