• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳

برگزاری نخستین یادواره شهدای شهرداری‌های استان فارس

• 13 تیر 1401 - 9:07
برگزاری نخستین یادواره شهدای شهرداری‌های استان فارس
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس از برگزاری نخستین یادواره شهدای شهرداری‌های استان فارس با عنوان شاهدان شهر خبر داد‌ و گفت: این رویداد برای نخستین بار دراستان فارس برگزار می‌گردد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس ، مسعود طهماسبی، با اشاره به نقش پررنگ شهرداری‌ها در برهه‌های حساس به ویژه در ایام دفاع مقدس اظهارداشت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه پاسداشت و گرامیداشت شهدا کمتر از شهادت نیست، اهداف این یادواره را تجدید میثاق با شهدای عزیز ، معرفی شهدای شهرداری ها به خانواده بزرگ مدیریت شهری استان و ترویج فرهنگ ایثار واز خود گذشتگی بر شمرد

ایشان گفت: این برنامه با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله ستاد کنگره شهدای استان، شهرداریهای استان فارس ،بنیاد شهید، صدا وسیمای مرکز فارس ، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و شهرداری شیراز  در ۱۶ تیرماه همزمان با هفته نکوداشت شهرداری ها و دهیاری ها از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ ظهر با حضور مسئولان ارشد استانی، خانواده‌های معظم شهدای شهرداری‌ها واقشارمختلف مردم در سالن همایش‌های شهر شیراز برگزار می‌گردد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس با  اشاره به اینکه مدیریت شهری استان فارس افتخار تقدیم  ۲۴ شهیدگلگون کفن به میهن و انقلاب اسلامی داشته است گفت: شاهدان شهر مبین شهرداران  و پرسنل شهید شهرداریها که هم در سنگر خدمت و هم در مقام ایثار و از خود گذشتگی برای مردم و به ویژه مسئولین الگو هستند وی افزود: این یادواره با محوریت این شاهدان آسمانی برگزارخواهد شد  .
وی با بیان اینکه در این یادواره ضمن تبیین نقش  وجایگاه شهرداری‌ها در هشت سال دفاع مقدس ، از خانواده شهدا تجلیل به عمل خواهد آمد ، افزود: تلاش بر این است که گرامیداشت شهدای شهرداری‌ها به برگزاری یادواره منحصر نگردد و با استمرار این برنامه در سال‌های آتی و تشکیل دبیرخانه دائمی در سطح استان و ملی این امر دنبال شود و علاوه بر آن  مشکلات خانواده شهدا رصد و برطرف گردد.
طهماسبی با اشاره به جزئیات این یادواره عنوان کرد: برگزاری تور زیارتی و گردشگری؛ فضاسازی و تبلیغات محیطی و شهری، روایت‌گری و خاطره‌نگاری و مداحی و سخنرانی از جمله برنامه‌های این یادواره است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس همچنین از تشکیل کمیته‌ای برای تولید محتوا متشکل از  استانداری ،شهرداری شیراز، بنیاد شهید، بنیاد حفظ آثار و کنگره شهدا خبر داد و عنوان کرد: کمیته اطلاع‌رسانی نیز با محوریت روابط عمومی استانداری تشکیل و تبلیغات و کار رسانه‌ای آن نیز دنبال می‌شود.
ایشان ضمن دعوت از مردم شهید پرور استان جهت شرکت در یادوراه شاهدان شهر  بیان داشتند همه مردم قدر شناس  وولایتمدار استان فارس صاحب این مراسم هستند وپذیرای همه عزیزان در سالن همایش‌های شهر شیراز هستیم .