• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد:

تفاهم ‌نامه‌های همکاری مشترک بین شهرهای یزد و لار منعقد می‌شود

• 26 فروردین 1403 - 14:17
تفاهم ‌نامه‌های همکاری مشترک بین شهرهای یزد و لار منعقد می‌شود
رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری و روابط بین ‌الملل و عضو شورای سیاست گذاری گردشگری استان یزد، با اشاره به سفر و بازدید خود از شهر لار و وجود وجه اشتراک های بسیاری بین این دو شهر تاریخی و متمدن، از انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ «بی‌بی فاطمه حقیرالسادات» رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری و روابط بین ‌الملل و عضو شورای سیاست گذاری گردشگری استان یزد، در حاشیه بازدید خود از اماکن میراث فرهنگی و تاریخی شهر لار، گفت: با توجه به دعوت مدیریت شهری لار سفر به این شهر داشتیم که باعث کسب تجربه خوبی شد و حس قدم زدن در تاریخ کهن سرزمین ایران را به دنبال داشت.

وی افزود: به جرات می‌توان گفت که همچون آثار تاریخی شهر لار را در هیچ جای کشور مشاهده نکردم و وجود بافت زنده در بازار تاریخی قیصریه این شهر یکی از مزیت‌های مهم به شمار می‌رفت.

حقیرالسادات با بیان اینکه وجه اشتراک‌های بیشماری بین شهر یزد و لار وجود دارد، اظهار کرد: با قرار گیری پتانسیل‌های دو شهر یزد و لار در کنار یکدیگر، می‌توانیم میراث فرهنگی کشورمان را به دنیا بیش از گذشته نشان دهیم و آثار باستانی موجود، نشان از وجود تمدن و تاریخی بیش از یک هزار سال دارد که به نوبه خود بی نظیر است.

رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری و روابط بین ‌الملل و عضو شورای سیاست گذاری گردشگری استان یزد با اشاره به اینکه قبل از صنعت گردشگری باید فرهنگ گردشگری را ترویج کرد، ادامه داد: باید باورمندی به تاریخ کهن سرزمین‌مان را قبل از راه اندازی صنعت گردشگری تقویت کنیم تا همه آحاد مردم به ویژه جوانان و نسل جدید کشور با سرگذشت غنی خود آشنا شوند.

این مقام مسئول وجود برج پژوهشی علم و فناوری لار در کنار تمدن و میراث فرهنگی این شهر را یک مزیت مهم توصیف کرد و بیان داشت: وجود برج پژوهشی علم و فناوری لار و پارک علم و فناوری شهر یزد می‌تواند باعث ایجاد تفاهم نامه‌های مشترک در زمینه علم شود.

«بی‌بی فاطمه حقیرالسادات» در ادامه سخنان خود با اشاره به دست آورد سفر خود به شهر لار، خاطرنشان کرد: با توجه به وجه اشتراک متعدد و بیشمار بین شهر‌های تاریخی یزد و لار، تفاهم نامه‌های مشترک همکاری در زمینه گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و… منعقد خواهد شد تا از ظرفیت‌های دو طرف استفاده شود.

بنابه گفته حقیرالسادات، یزد دارای ظرفیت بین المللی بیشماری همچون شهر‌های خواهر خوانده است که ظرفیت خوبی برای انتقال پتانسیل‌های شهر لار خواهد بود و باید صنعت گردشگری را بیش از پیش پر رنگ‌تر کنیم.

رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری و روابط بین ‌الملل و عضو شورای سیاست گذاری گردشگری استان یزد با اشاره به وجود «خانه لاری ها» در شهر یزد، گفت: در سفر مسئولان شهر لار به یزد، بازدیدی از خانه لاری‌ها انجام شد که پیشنهاد استفاده از این ظرفیت ارائه شد و طی هفته گذشته مسئولان میراث فرهنگی به شورای شهر دعوت شدند و بنا شد تفاهم نامه منعقد شود تا ویژه برنامه‌های متعددی در این خانه با حضور لاری‌ها برگزار شود. همچنین پیشنهاد احداث خانه یزدی‌ها در شهر لار مطرح شده تا بتوان این برنامه‌ها را دو سویه اجرا کرد تا تبادلات فرهنگی بین دوشهر صورت گیرد.

وی در پایان سخنان خود از اهالی شهر و استان یزد برای بازدید از شهر لار و اماکن تاریخی و میراث فرهنگی دعوت کرد.

گفتنی است، حضور و بازدید از سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی لاری و گردشگری خوراک رمضان نیز از دیگر برنامه‌های سفر رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری و روابط بین ‌الملل و عضو شورای سیاست گذاری گردشگری استان یزد به شهرستان لارستان بود.