• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024

به دعوت دکتر جوکار شهردار لامِرد انجام گرفت :

جلسه ی مشترک شهرداران شهرهای شهرستان های لامِرد و مُهر با مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان فارس

• 22 خرداد 1402 - 11:47

به دعوت دکتر جوکار شهردار لامِرد انجام گرفت :

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، بنا به دعوت دکتر جوکار شهردار لامِرد جلسه ی مشترک شهرداران شهرهای شهرستان های لامِرد و مُهر با مهندس سید نصیری مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان فارس برگزار گردید.
در ابتدای این نشست مشترک دکتر جوکار شهردار لامِرد ضمن تشکر از حضور مدیرعامل و کارشناسان سازمان شهرداری ها و دهیاری های استان فارس در شهر لامِرد و جمع شهرداران شهرهای شهرستان های لامِرد و مُهر، تشریف فرمایی شهرداران محترم شهرهای دو شهرستان لامِرد و مُهر را خیرمقدم عرض نمودند.
دکتر جوکار شهردار لامِرد در ادامه افزودند : باتوجه به سرعت فزاینده ی شهر لامِرد در صنعتی شدن و استقرار بزرگترین کارخانه آلومینیوم جنوب در شهر لامِرد، ظرفیت های سرمایه گذاری بسیاری جهت حضور و مشارکت سازمان همیاری شهرداری های استان فارس ایجاد و بستر لازم فراهم شده است که انتظار می رود سازمان در این زمینه برنامه ریزی لازم و عملی را انجام دهد.
در ادامه ی این نشست تخصصی و صمیمی شهرداران محترم شهرهای دو شهرستان لامِرد و مُهر ضمن بیان مشکلات و موانع پیش روی شهرداری ها به بیان راهکارها و پیشنهادات عملی خود جهت برون رفت از وضعیت فعلی شهرداری ها در زمینه های مختلف از مسائل عمرانی گرفته تا مشکلات مالی پرداختند که مقرر گردید پیشنهادات و راهکار ها جهت عملیاتی شدن در مدت زمان کوتاهی برنامه ریزی شود.
مهندس سیدنصیری مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان فارس در این نشست ضمن تشکر از میزبانی شهرداری لامِرد، بیان داشتند تشکیل چنین نشست هایی باعث حل شدن بسیاری از مشکلات و موانعی که شهرداران محترم به آنها اشاره کردند خواهد شد و هم از طرفی دیگر هم افزایی فکری را به نیز در پی خواهد داشت.
ایشان ضمن ارائه گزارشی از برنامه های سازمان همیاری شهرداری ها و نحوه ی حمایت این سازمان از شهرداری های استان اضافه نمودند : سازمان همیاری شهرداری های استان فارس برنامه ریزی های مدونی را جهت سرمایه گذاری انجام داده است که در شهرستان های لامِرد و مُهر باتوجه به وجود و استقرار صنایع مختلفی همچون آلومینیوم، سیمان، گاز و … زمینه های سرمایه گذاری بسیار مناسب، مطمئن و پایداری دارند که با بررسی این زمینه ها برنامه ریزی حضور در آنها انجام خواهد گرفت.
در پایان این نشست سه ساعته مقرر شد این گونه نشست های هم اندیشی ادامه داشته و همچنین مشکلات و دغدغه های مطرح شده ی شهرداران محترم در این نشست در کوتاه ترین زمان بررسی و نتایج اطلاع رسانی گردد.