• امروز : سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

جولان اولین زبانه های آتش در ۷کیلومتری شهر بابامنیر

• 04 اردیبهشت 1402 - 20:41
جولان اولین زبانه های آتش در ۷کیلومتری شهر بابامنیر

شهردار بابامنیر با معرفی بخش ماهور میلاتی که بعنوان یکی از بزرگترین بخشهای شهرستان نورآباد ممسنی در شمال غربی استان فارس می باشد و در حد فاصل  عرض های جغرافیایی ۲۹ درجه ، ۴۱ دقیقه ، ۴۷ ثانیه و ۳۰ درجه ، ۱۳ دقیقه ، ۲۰ ثانیه شمالی و طول های جغرافیایی ۵۰ درجه […]

شهردار بابامنیر با معرفی بخش ماهور میلاتی که بعنوان یکی از بزرگترین بخشهای شهرستان نورآباد ممسنی در شمال غربی استان فارس می باشد و در حد فاصل  عرض های جغرافیایی ۲۹ درجه ، ۴۱ دقیقه ، ۴۷ ثانیه و ۳۰ درجه ، ۱۳ دقیقه ، ۲۰ ثانیه شمالی و طول های جغرافیایی ۵۰ درجه ، ۳۷ دقیقه ، ۱۲ثانیه و ۵۱ درجه ، ۳۱ دقیقه ، ۳۲ ثانیه شرقی قرار دارد . بخش ماهور میلاتی که در تاریخ ۲۴/۱۰/۱۳۴۰ خورشیدی به عنوان بخش تاسیس گردیده است و با وسعت ۲۸۸۳ کیلومتر مربع ۴۰% مساحت شهرستان ممسنی را تشکیل می دهد .مرکز بخش  آن روستای بابامنیر است  ( که به شهر تغییر نام داده با همان امکانات  ) و در فاصله ۴۹ کیلومتری شهر نور آباد مرکز شهرستان ممسنی و در فاصله ۱۵۶ کیلومتری بندر گناوه قرار دارد .این بخش از شمال با استان کهگیلویه و بویر احمد با حدود ۷۷ کیلومتر مرز مشترک از سمت مشرق و جنوب با استان بوشهر با حدود ۹۰ کیلومتر مرز مشترک از سمت جنوب غربی با شهرستان کازرون با حدود ۳۲ کیلومتر مرز مشترک و از سمت غرب با بخش مرکزی شهرستان ممسنی با حدود ۶۱ کیلومتر مرز مشترک همسایه می باشد و بیش ترین اراضی منطقه به صورت تپه ماهور میباشند و دشت های نوان و هفت دشت بالایی و پایین و میشان ، بشارجان ، مناطق مسطح  و حاصلخیز و مستعد کشاورزی در سالهای پر بارش منطقه را تشکیل می دهند . منطقه از نظر تقسیم بندی جغرافیایی در مرز محدوده آب و هوای گرم و خشک و محدوده آب و هوای مدیترانه ای قرار گرفته است . از لحاظ زمین شناسی در ناحیه ی چین خوردگی های زاگرس قرار گرفته و مربوط به دوران سوم زمین شناسی می باشد دارای چاهای نفت فراوان فعال و غیر فعال و اکتشافی می باشد که شهرداری از آن هیچ انتفاعی نمی برد . اما با وجود انبوه منابع طبیعی ( بادام تلخ ، بنه و…. ) و مردمانی که به کوه چینی اکتفا نموده و معاش می نمایند و همچنین عشایر کوچنده  که با بر پایی آتش و رانندگان نیز با بیرون انداختن ته سیگار و …. موجباب آزردگی طبیعت و آتش سوزی را فراهم می نمایند ، اولین اخطار و جولان زبانهای آتش با دستان خالی نیروهای خدماتی شهرداری بابامنیر بارویی زرد و سرخِ گدازان به سیاهی بدل و خاموش شد ، سرعت آتش به اندازه ای زیاد بود که فرصت تصویر برداری میسر نبود ، ایراد کار نبود امکانات و ماشین آلات آتش نشانی و بودجه لازم برای خرید دمنده ها و … نبود نیروی متخصص و بومی که بعد از ساعت اداری در منطقه حضور داشته باشند  ، چه خوش گفت استاد فرزانه و حکیم سخن «« ای که دستت می رسد کاری بکن … پیش ازان کز تو نیاید هیچ کار »» می‌طلبد که مسیولین محترم به این بخش و شهرداری در این دولت کریمه نگاهی ویژه عنایت بنمایند . در انتهای سخن مهندس طاهری از تمامی نیروهای آتش نشان در سراسر کشور قدردانی کرد و کار آنها را تحسین نمود و اظهار داشت که لحظه‌ای که همه مردم از حوادث می‌گریزند این آتش نشانان هستند که مشتاقانه با ایثار و شجاعت به سمت حادثه برای مهار حوادث و نجات جان حادثه ‌دیدگان می شتابند.