• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

خروش نمازگزاران جمعه شهر لار در محکومیت حرکات هنجارشکنانه

• 01 مهر 1401 - 15:55
خروش نمازگزاران جمعه شهر لار در محکومیت حرکات هنجارشکنانه
مردم ولایی و نمازگزاران شهر لار ظهر امروز پس از اقامه نماز جمعه در محکومیت حرکات هنجارشکنانه اخیر راهپیمایی کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ این راهپیمایی با حضور داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، معاونین فرماندار، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، رزمندگان، بسیجیان، خانواده های معظم و معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، روحانیون، طلاب حوزه های علمیه، قشرهای مختلف مردم و سایر نمازگزاران پس از اقامه نماز جمعه به امامت حجت الاسلام والمسلمین محمد رمضانی امام جمعه موقت لارستان، در محکومیت حرکات هنجارشکنانه اخیر و اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم و به آتش کشیدن مساجد و هتک حرمت نسبت به حجاب بانوان میهن اسلامی صورت گرفت.

راهپیمایان شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس، مرگ بر منافق ، مرگ بر ضد ولایت فقیه را سر دادند.

همچنین مردم و مسئولین لارستان با شعارهای “نیروی انتظامی باعث امنیت است، پیروی از رهبری باعث هر عزت است، ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده و خونی که در رگ‌ ماست، هدیه به رهبر ماست”، ضمن محکوم کردن حرکات شوم و پلید هنجارشکنان، حمایت خود را از نیروی انتظامی اعلام کردند.

راهپیمایی کنندگان پرچم مقدس جمهوری اسلامی و پوسترهای تمثال مبارک مقام معظم رهبری در دست داشتند.

این راهپیمایی که از مسجد جامع شهر لار محل برگزاری نماز جمعه تا میدان مدرس صورت گرفت، با قرائت قطعنامه به پایان رسید.

نظیر چنین مراسمی همزمان با سراسر کشور در سایر شهرها و بخش های لارستان نیز برگزار شد.