• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

دیدار سرپرست شهرداری لار با نیروهای واحد فضای سبز

• 06 بهمن 1401 - 21:50
دیدار سرپرست شهرداری لار با نیروهای واحد فضای سبز
سرپرست شهرداری لار صبح امروز 6 بهمن ماه در محل بوستان نخل این شهر با نیروهای واحد فضای سبز شهرداری دیدار کرد.

سرپرست شهرداری لار صبح امروز ۶ بهمن ماه در محل بوستان نخل این شهر با نیروهای واحد فضای سبز شهرداری دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این دیدار رامین موحدی سرپرست شهرداری لار ضمن تقدیر از تلاش و خدمات ارزنده نیروهای این واحد در زمینه زیبا سازی و بهسازی فضای شهری؛ بر بهبود هر چه بهتر این فضا، تاکید کرد.

سرپرست شهرداری لار تصریح کرد: با توجه به نزدیک بودن نوروز و فصل زیبای بهار، هر اقدام ارزنده ای در بهبود فضای سبز شهری از جمله رنگ آمیزی نیمکت های پارکی و اِلمان های شهری و … در دستور کار قرار گرفته و از هفته آینده اجرایی شود.

در ادامه مهدی ندیمی مسئول واحد فضای سبز هم به ارائه گزارشی از عملکرد این واحد پرداخت.

ندیمی با بیان اینکه این واحد با در اختیار داشتن ۴ دستگاه ماشین، کار جمع آوری ضایعات درختان و گیاهان و همچنین آبیاری فضای سبز را انجام می دهد، افزود: طی قرارداد جدیدی که از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر لار با شرکت فضای سبز منعقد شده، به منظور تسهیل در کار و خدمات رسانی بهتر، یک دستگاه ماشین دیگر به ماشین جمع آوری ضایعات اضافه شده که با اضافه شدن آن، تعداد ماشین های تحت اختیار این واحد به ۵ دستگاه رسیده است.

مسئول واحد فضای سبز شهرداری لار در خصوص وسایل و ابزار آلات گفت: به منظور حمایت از کالای ایرانی، بهترین نوع وسایل و ابزارآلات ایرانی موجود در بازار خریداری شده و در اختیار نیروها قرارگرفته است.

این مسئول ادامه داد: در تهیه لباس فرم و کفش مخصوص کار؛ با محترم شمردن نظر کارگران، این لوازم با انتخاب خود کارگران خریداری می شود.

وی گفت: به منظور حفظ و نگهداری بهتر فضای سبز، ۳ الی ۴ مدل از هر ابزار مورد نیاز تهیه شده تا هیچ گونه وقفه ای در کارها بوجود نیاید.

در این دیدار تعدادی از کارگران مسائل و مشکلات خود را با سرپرست شهرداری مطرح کردند که مقرر شد در خصوص رفع این مشکلات پیگیری های لازم انجام شود.