• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024

دیدار فرماندار ویژه لارستان، سرپرست شهرداری لار و جمعی از مسئولین شهرستان با خانواده معظم دو شهید سرافراز دفاع مقدس

• 18 دی 1401 - 14:50
فرماندار ویژه لارستان به همراه سرپرست شهرداری لار و یکی از معاونین فرمانداری و جمعی از مسولین دستگاه های اجرایی شهرستان، با خانواده معظم شهید محمد رضا حیدری و شهید حمزه دلداده، دو شهید سرافراز دفاع مقدس دیدار کرد...

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این دیدار که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده معظم شهدا انجام شد، داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان در جمع خانواده این دو شهدای والا مقام  با بیان اینکه شهدا سند زنده حقانیت ایران اسلامی هستند، گفت: شهیدان تمامی وجود خود را برای خدا و مردم در طبق اخلاص گذاشتند و نسل آینده این گواهی را خواهد داد که آنان چگونه شجاعانه در برابر دشمن متجاوز ایستادند و جان عزیز خود را فدا کردند.

فرماندار ویژه لارستان افزود: افتخار ما خدمتگزاران این است که در کنار شهدا هستیم ‌و دیدار با خانواده معظم شهدا موجب قوت قلب و تجدید روحیه برای ما است.

وی با اشاره به اینکه باید نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تلاش شود، ادامه داد: بدون تردید شهدا و ایثارگران بیشترین نقش را در تاریخ ملت ایران داشته اند.

در ادامه این دیدار، اعضای خانواده و یکی از همرزمان این دو شهید به بیان خاطراتی از آن دلاورمردان و نحوه شهادت آن به حق پیوستگان، پرداختند.

در پایان، داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان هدایایی را به رسم یادبود و احترام، به خانواده معظم این دو شهید گرانقدر تقدیم کرد.

شهید محمد رضا حیدری فرزند غلام عباس در تنگه ابوقریب در عملیات پدافند در سن ۲۲ سالگی و شهید شهید حمزه دلداده فرزند رجب در اروند رود در عملیات والفجر ۸ در سن ۱۹ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.