• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024

در راستای تعامل و همکاری انجام رفت :

• 26 اسفند 1402 - 10:36
دیدار و نشست تعاملی شهردار لامِرد و شهردار و شورای اسلامی شهر اسیر

در راستای تعامل و همکاری انجام رفت :
دیدار و نشست تعاملی شهردار لامِرد و شهردار و شورای اسلامی شهر اسیر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد؛ در راستای تعامل و تبادل کاری به منظور خدمت رسانی بیشتر به مردم، دیدار و نشست تعاملی دو مجموعه شهرداری شهر لامِرد و شهرداری شهر اسیر تشکیل و برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه موسوی رئیس شورای اسلامی شهر اسیر تبریک حلول ماه مبارک رمضان و انتصاب  آقای محمودی به سَمَت شهردار لامِرد افزود : بر خود لازم می دانیم از همکاری و تعامل شهرداری لامِرد با شهرداری و شورای اسلامی شهر اسیر تشکر و قدردانی نماییم به نحوی که در چندین موقعیت کاری همکاری و همراهی شهردار و مجموعه ی شهرداری لامِرد با شهرداری اسیر در به ثمر نشستن و پیشرفت چند پروژه ی شهری در شهر اسیر قابل تقدیر است.
موسوی تصریح کرد : بر این اعتقاد هستیم که هرچه هماهنگی، همراهی، تعامل و همکاری شهرداری های توانمندی همچون لامِرد یا شهرداری های نوپا مانند شهر اسیر بیشتر باشد شاهد پیشرفت و توسعه شهری در زمینه های مختلف خواهیم بود و
تبادل تجارب کاری خود باعث پیشرفت، توسعه شهری و خدمت رسانی بیشتر به مردم خواهد شد .
وی در پایان سخنان خود بیان داشت : در پایان تقاضای استمرار و ادامه داشتن این همکاری ها از سوی شهرداری لامِرد را داریم.
در ادامه این نشست تعاملی مهندس همتی شهردار اسیر با سپاس از همکاری شهرداری لامِرد با شهرداری اسیر افزود:
در ابتدا آرزوی موفقیت و توفیق برای آقای محمودی در جایگاه مسؤولیتی جدید را دارم و اطمینان داریم وجود آقای محمودی که هم خود از نیروهای  شهرداری هستند و هم دارای تجربه ی بیش از بیست سال خدمت می باشند می تواند منشأ برکات زیادی برای شهر و شهرداری لامِرد باشند و از آنجایی که شهرداری لامِرد یکی از توانمندترین شهرداری های استان فارس هم از بُعد منابع انسانی و هم از بُعد تجهیزات و امکانات می باشند که این خود نشان از توانمندی این شهرداری می باشد.

محمودی شهردار شهر لامِرد در ادامه ی این دیدار و نشست تعاملی بیان داشت : ابتدا مراتب تقدیر و تشکر خود و جموعه ی شهرداری لامِرد از حضور شما عزیزان را اعلام می دارم و عرض خداقوت به شهردار و شورای اسلامی شهر اسیر در خدمت رسانی به مردم این شهر شهید پرور و پرچم داران ایثار و شهادت را دارم.
محمودی شهردار شهر لامِرد با اشاره به مشکلات فراروی همه شهرداری ها به ویژه شهرداری های کوچک افزود : مهمترین و اصلی ترین دغدغه همه شهرداری ها و به خصوص شهرداری های جدید التاسیس و کوچک این دغدغه ی مالی و درآمدی است که دغدغه در شهرداری های کوچک بیشتر و پررنگ تر می‌باشد و در همین راستا برنامه و سیاست کاری ما در شهرداری لامِرد همکاری، تعامل بیشتر در موضوع افزایش درآمد و مشابا مجموعه ی شهرداری های کوچک و نوپا همانند شهرداری شهر اسیر می باشد.