• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

سلطانی: نحوه بهره برداری از املاک شهرداری مدیریت می‌شود

• 06 اردیبهشت 1401 - 13:06
سلطانی: نحوه بهره برداری از املاک شهرداری مدیریت می‌شود

سخنگوی شورای شهر شیراز از ساماندهی و مدیریت نحوه بهره برداری از املاک شهرداری خبر داد. علی اکبر سلطانی به مصوبات پنجاه و هفتمین جلسه شورا تاکید و اهتمام این دوره از شورا بر شفافیت و فسادستیزی اشاره کرد و گفت: نخستین موردی که در این جلسه از شورای شهر مطرح شد، طرح یک فوریتی […]

علی اکبر سلطانی به مصوبات پنجاه و هفتمین جلسه شورا تاکید و اهتمام این دوره از شورا بر شفافیت و فسادستیزی اشاره کرد و گفت: نخستین موردی که در این جلسه از شورای شهر مطرح شد، طرح یک فوریتی درباره شفافیت و حفظ اموال و املاک شهرداری و توزیع عادلانه امکانات بود که با رای ۱۳ نفر اعضای شورا به تصویب رسید.

او گفت: شهرداری شیراز املاکی در اختیار دارد که برخی را به اشخاص حقیقی و برخی را به سازمان‌های تحت پوشش واگذار کرده است، اما در این واگذاری‌ها گزارشی به شورای شهر ارائه نشده است.

سخنگوی شورای شهر شیراز گفت: باید گزارش ۵ ساله این واگذاری‌ها به شورا ارائه شود، همچنین برای این واگذاری‌ها باید مراحل قانونی طی می‌شده که به نظر می‌رسد در برخی از آن‌ها مراحل قانونی طی نشده است.

سلطانی گفت: شفافیت در این مورد و ارائه گزارش از سوی شهرداری ضمن فراهم کردن امکان نظارت دقیق‌تر از سوی شورای شهر ایفای حقوق و منافع مردم است.

او گفت: بر اساس این مصوبه شهرداری شیراز مکلف شد ظرف مدت یک ماه فهرست تمامی منازل تحت تملک خود، منازل و اماکن مورد مسیری، اماکن تجاری و باغات خود را به همراه بهره‌بردار کنونی مدت قرارداد، میزان اجاره بها، سوابق ۵ ساله مورد استفاده، مساحت و نشانی را تنظیم و نسبت به ارسال این گزارش به شورا اقدام کند.

سخنگوی شورای شهر شیراز گفت: همچنین شهرداری باید ظرف مدت یک ماه نسبت به تهیه آئین نامه نحوه در اختیار قراردادن این منازل (موضوع این ماده واحده) اقدام و جهت تصویب به شورا ارائه کند.

سلطانی به ماده واحده این مصوبه اشاره و گفت: شهرداری باید ظرف مدت ۳ ماه نسبت به ایجاد سامانه به روز مدیریت متمرکز ابنیه، املاک و زمین‌های شهرداری و همچنین ثبت تمامی املاک شهرداری را در سامانه مذکور اقدام کند.

او گفت: طرح دوفوریتی جمعی از اعضای شورا درباره ارتقاء جایگاه نظارتی اعضای شورا در شهرداری مناطق نیز بررسی و مقرر شد موضوع با قید یک فوریت جهت بررسی بیشتر به کمیسیون برنامه، بودجه، امورحقوقی و املاک شورا ارسال شود.

منبع خبر:باشگاه خبرنگاران جوان