• امروز : دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024

عیدانه با طعم حلوا مسقطی لاری؛

سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی لاری و گردشگری خوراک رمضان به مدت ۳ روز در لار برگزار می شود

• 19 فروردین 1403 - 16:48
اصغر فرودی شهردار لار و دبیر سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی لاری و گردشگری خوراک رمضان لارستان گفت: این جشنواره برای سومین سال است که در لار برگزار می شود و امسال با برنامه های شاد و متنوع پذیرای میهمانان و همشهریان می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ اصغر فرودی با بیان اینکه این جشنواره در قالب جشن عیدانه برگزار می شود، افزود: چهارشنبه ۲۲ فرودین با برپایی نمایشگاه حلوا مسقطی لاری و خوراک رمضان لارستان این جشنواره آغاز به کار می کند و در روز های پنج شنبه و جمعه نیز با برنامه صحنه ای در قالب جشن عیدانه با حضور مقامات استانی و کشوری ادامه خواهد یافت.

شهردار لار و دبیر سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی لاری و گردشگری خوراک رمضان لارستان افزود: نمایشگاه در ۲۸ غرفه شامل حلوا مسقطی و غرفه صنایع دستی، اغذیه، نان، شیرینی محلی لارستان و سیاه چادر عشایری برپا می شود و در فضای نمایشگاه همزمان پخت حلوا مسقطی لاری نیز در معرض دید بازدید کنندگان قرار می گیرد.

سید کامران علوی مدیر روابط عمومی شهرداری لار و روابط عمومی سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی لاری و گردشگری خوراک رمضان لارستان نیز با اشاره به اینکه اجرای آئین و رسوم شهرستان های جنوبی فارس در برنامه تدارک دیده شده است، افزود: اجرای برنامه های شاد و متنوع فرهنگی توسط گروه های هنری از شهرستان های لارستان، خنج، گراش و اوز، ویدئو کلیپ، اجرای نمایش بَ بَ یعقوب، معرفی و نحوه تهیه حلوا مسقطی لاری از دیگر برنامه های برگزاری جشنواره است.

سید کامران علوی با بیان اینکه میهمانانی از استان هرمزگان و یزد نیز به جشنواره دعوت شده اند، گفت: با توجه به طرح خواهر خواندگی، مدیرانی از مجوعه مدیریت شهری از یزد، قشم و بندرعباس و همچنین لارستانی های مقیم در کشورهای حوزه خلیج فارس و مقیم در مرکز استان فارس و دیگر استان ها در این عیدانه حضور خواهند داشت.

مدیر روابط عمومی شهرداری لار و روابط عمومی سومین جشنواره ملی حلوا مسقطی لاری و گردشگری خوراک رمضان لارستان گفت: خبرنگاران، تصویر برداران و عکاسان رسانه ها از جمله صدا و سیما و رسانه های برخط و مکتوب استان برای پوشش خبری این رویداد مهم فرهنگی در این جشنواره حضور خواهند یافت و با موافقت مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس گوشه ای از این جشنواره به صورت زنده از شبکه فارس پخش خواهد شد.