• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 18 April - 2024

شهردار کازرون: مردم نقاط مستعد آتش سوزی علفهای خشک در شهر را به ۱۲۵ اطلاع دهند/ اقدامات شهرداری به منظور پیشگیری از آتش سوزی های فصل گرما

• 27 اردیبهشت 1401 - 14:03
شهردار کازرون:  مردم نقاط مستعد آتش سوزی علفهای خشک در شهر را به ۱۲۵ اطلاع دهند/ اقدامات شهرداری به منظور پیشگیری از آتش سوزی های فصل گرما
اقدامات شهرداری کازرون به منظور پیشگیری از آتش سوزی های فصل گرما

پیشگیری از حریق در فصل گرما

شهردار کازرون اقدامات این شهرداری را در راستای پیشگیری از آتش سوزی بوستان ها و پارک های جنگلی در فصل گرما تشریح کرد و از شهروندان خواست نقاط مستعد آتش سوزی علفهای خشک در شهر را به سامانه ۱۲۵ اعلام کنند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون، مهندس رضا نوذری توضیح داد: باتوجه به افزایش دما و احتمال وقوع آتش سوزی در مراتع و بوستانها، طرح پاکسازی و جمع آوری علف های هرز مستعد آتش سوزی را زودتر از موعد در دستور کار شهرداری قرار دادیم.
وی پاکسازی به موقع علف های هرز در سطح شهر را اقدامی مهم برای پیشگیری از حوادث احتمالی دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه سال گذشته، سال کم بارشی بود و این موضوع باعث شد که گرمای هوا زودتر شروع شود، بنابراین چند اکیپ مشخص کردیم تا با شناسایی نقاط مستعد آتش سوزی نسبت به پاکسازی علف های هرز آن نقاط اقدام کنند.
شهردار کازرون همچنین از اجرای طرحی در مجموعه مدیریت بحران شهرداری خبر داد که با هدف کاهش احتمال حداکثری وقوع آتش‌سوزی در شهر اجرا می شود، او گفت: در این طرح شهروندان نقاطی را به دلیل حجم بالای علف‌های خشک مستعد حریق هستند از طریق سامانه ۱۲۵ به مرکز پیام سازمان آتش‌نشانی اطلاع می‌دهند تا پس از بررسی و تایید کارشناسان، با همکاری واحد خدمات شهری، کار پاکسازی و رفع خطر انجام شود.
وی با دعوت از مردم برای مشارکت و همکاری در این طرح، افزود: این طرح صرفا مربوط به محدوده شهر است و خارج از محدوده قانونی شهر در این طرح پوشش داده نمی شود.

پیشگیری از حریق در فصل گرما

همچنین سرپرست سازمان آتش نشانی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون ۲۰ مورد آتش سوزی مزارع داشته ایم که عمدتا ناشی از بی احتیاطی و عدم رعایت نکات ایمنی بود و تیم های عملیاتی آتش نشانی، پس از دریافت گزارش آتش سوزی، بلافاصله در محل حاضر شده و این حریق ها را مهار کردند.
وی آموزش مقابله با حریق را دیگر اقدام شهرداری عنوان کرد و ادامه داد: همچنین با توجه به اهمیت موضوع، کارگران خدمات شهری و فضای سبز شهری و همچنین نیروهای داوطلب در زمینه مقابله با آتش سوزی آموزش دیدند.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری کازرون
  • ارسال توسط :